Katalin hercegné

Katalin ismét megújította a frizuráját: frufruja rövidebb, mint valaha

Katalin hercegné nemrég új frizurával jelent meg egy eseményen, mindenkit meglepve.


Függönyfrufrus loknijai mindig friss és energikus megjelenést kölcsönöznek a királyi hölgynek − nem csoda, hogy jellegzetes frizuráját világszerte utánozzák. Most azonban egy új hajjal kapták lencsevégre, amely rövidebb, mint korábban.

Október elején Katalin hercegné a Fekete Történelem Hónapjának kezdetén a walesi Cardiffba látogatott, hogy találkozzon a Windrush Cymru Elders, a Black History Cymru 365 és a walesi Etnikai Kisebbségi Ifjúsági Fórum tagjaival. Az alkalomra tengerészkék nadrágot és zakót, fehér blúzt húzott, és megmutatta friss frizuráját is.

Míg a klasszikus függönyfrufru keretezi az arcot, és körülbelül a fül magasságában végződik, Katalin új frufruja sokkal rövidebb szálakból áll, melyek csak a szemöldökéig érnek.

Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Getty Images

Aztán a fül felé haladva a frufru egyre hosszabb és hosszabb lesz, egészen addig, amíg a lépcsőzetes vágás el nem éri hosszú barna hajának többi részét.

Ha változtat is néhanapján a haján, a walesi hercegné igyekszik úgy csinálni, hogy ne okozzon vele túl nagy felhajtást. A hajszínén is csak nagyon finom módosításokat végez el, amelyek segítségével lépésről lépésre éri el a jelentősebb változtatást. Ez a frufru azonban kivétel, mivel jelentősen megváltoztatja a frizuráját.

Az új vágásnak azért is szerencsés, mivel bármikor visszanöveszthető függönyfrufruvá, ha már valamiért nem tetszene neki az új megjelenése. Ha neked is tetszik ez az új frizura, a következő fodrászlátogatásod alkalmával vágasd egy-két centivel rövidebbre.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images