Katalin hercegné

Katalin hercegné elárulta, melyikük a szigorúbb szülő gyerekeikkel

Kívülről nehéz lenne megállapítanunk, hogy a walesi párból melyik fél lehet a szigorúbb szülő gyerekeikkel: Katalin hercegné vagy Vilmos herceg? Szerencsére az internetre kiszivárgott egy videó, amiben a hercegné pont erről mesél a 93 éves Aldith Grandison nevű asszonynak a Buckingham-palotában rendezett kerti partin.


A videón, amelyet a Károly király koronázása után a Buckingham-palotában rendezett kerti partin forgattak, Katalin hercegné egy 93 éves, Aldith Grandison nevű asszonnyal beszélget. A videóban pedig hallható, amint ezt mondja Aldithnak:

„Szörnyű vagyok! Borzalmasan rossz a humorérzékem."

Később hozzátette, hogy Vilmosnak pedig nagyon jól megy a vicceskedés, és hogy most is biztosan mindenkit megnevettetett volna, ha ott lenne. Erre az idős asszony rendkívül érdekesen reagált, mellyel egy királyi titkot is feltárt.

A nő ezután azt mondta Katalinnak, hogy ez talán csupán annyit jelent, hogy ő a szigorú a családban a gyereknevelés szempontjából. A hercegné azonban erre így reagált:

„Én határozottan nem vagyok szigorú!”

Így, ha csak Katalin hercegné nem füllentett, tudhatjuk, hogy Vilmos a "rossz zsaru" otthon a gyerekekkel.

Persze ez igazából nem is lényeges, hiszen az nagyon jól látszik, hogy a walesi pár csodálatosan neveli három gyermekét, a 10 éves György herceget, a 8 éves Sarolta hercegnőt és az 5 éves Lajos herceget.

Gy\u00f6rgy herceg, Sarolta hercegn\u0151 \u00e9s Lajos herceg integetnekIlyen aranyos halloweeni programjaik lesznek Katalin hercegné gyerekeinekFotó: Getty

Nyitókép: Getty