Katalin hercegné

Még soha nem láttuk ilyen külsővel Katalin hercegnét: frizurát váltott

Katalin hercegné fényes, meleg barna hajáról ismert, amely jellemzően laza hullámokban vagy fürtökben omlik a vállaira.


Eddig ritkán jelenik meg másféle hajkoronával, mint az oldalra tűzött fürtjei, kivéve egy-egy feltűzött frizurát jeles alkalmakkor. Ez azonban nemrég megváltozott: a hercegnét középső választékkal és volumenes fürtökkel látták, amelyek Farrah Fawcett 1970-es évekbeli ikonikus fazonjára emlékeztetnek.

A walesi hercegné fényes hullámaival a suttoni HMP High Down börtönbe látogatott. Barna haját középen választotta el, fürtjei a dereka felé hullámzottak.

Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Getty Images

Lenőtt függönyfrufruját az arcától távolabbra göndörítette − a fürt hurkája épphogy csak súrolta az arccsontját. A hajtövei jól meg voltak emelve, mint hajdan Farrah Fawcettnek.

A karamellbarna fürtök közepén mézszőke árnyalatú csíkokat is láthattunk. Szinte látjuk, ahogy Katalin végigsimít a kezével csodaszép haján, mintha egy hajreklámban lenne.

Az 1970-es évek pár éve újra begyűrűzött az uralkodó szépségtrendek közé − a nagy, volumenes fürtök 2021 óta uralják a közösségi médiát is. De nemcsak a hajak, az évtized sminkelési trendjei, köztük a csillogó szemek és a pasztell árnyékok is inspirálják a jelenlegi megjelenéseket.

Szerintünk már csak idő kérdése, hogy mikor látunk még több hírességet, akik megjelenésüket a 70-es évekből kölcsönzik, akárcsak Katalin.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Glamour