Katalin hercegné

Katalin hercegné új kedvence: egy héten belül kétszer is felvette ezt a ruhát

Katalin hercegné a közelmúltban megkedvelte a nadrágkosztümös megjelenést, így csak idő kérdése volt, hogy mikor látjuk ugyanazt a zakót felbukkanni, amit egyszer már viselt nyilvános szereplésen.De arra még mi sem számítottunk, hogy egy héten belül kétszer is ugyanazt a ruhát fogjuk rajta látni.

A különleges öltöny, amelyről szó van, nem egy egyszerű üzleti ruha. Ez egy sötétkék, tűcsíkos öltöny a Holland Coopertől, kétmellényes blézerrel és aranygombokkal, széles szárú nadrággal, ami olyan „Al Capone a haditengerészetnél” hangulatot kölcsönöz neki.

Szeptember 29-én a walesi hercegné a Holland Cooper szettet viselte egy krémszínű garbóval, amikor meglátogatta Tim Cookot, az Apple vezérigazgatóját.

Katalin hercegn\u00e9 a k\u00e9k nadr\u00e1gkoszt\u00fcmben 2023. okt\u00f3ber 3-\u00e1n

Fotó: Getty Images

Majd néhány nappal később, október 3-án ugyanezt az öltönyt viselte egy fehér bodysuit blúzzal, hogy férjével, Vilmos herceggel együtt ünnepelje az Egyesült Királyság fekete történelmi hónapját.

Láttuk már korábban is, hogy a hercegné újrahasznosítja kedvenc darabjait. Nemrég például egy másik hivatalos királyi látogatás alkalmával újra felvette kedvenc élénkpiros Zara blézerét.

Mielőtt belépett volna a Girl Boss-korszakába, többször láttuk, hogy ugyanazt a néhány nőies kabátot és ingruhát vette fel a nyilvános megjelenések alkalmával. Mi mindenesetre örülünk mindennek, amit Katalin azért tesz, hogy tovább normalizálja, hogy egy ruhát többször is felveszünk.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images