Katalin hercegné és Vilmos herceg az esküvőjük után

Két esküvői ruha egy királyi menyegzőn — Katalin átöltözött az esküvőjén?

Sokak emlékezetében élénken él Katalin hercegné ikonikus esküvői ruhája, ám kevesen tudják már, hogy menet közben egyszer átöltözött. A második szett éppen ugyanolyan gyönyörű volt, mint az első, tehát itt az ideje, hogy nagyobb figyelmet kapjon.


Az első ruha, melyet a cambridge-i hercegné a szertartás ideje alatt hordott, egy csipkés ujjal ellátott Alexander McQueen tervezés volt. Erről látható a legtöbb kép az interneten, nemsokkal később viszont megváltozott az öltözéke.

A TikTokon felkapottá vált egy felvétel, melyen Katalin hercegné a második esküvő ruhájában sétál le a lépcsőn újdonsült férje, Vilmos herceg mellett, valamint Károly herceg és Camilla Parker Bowles társaságában. A videót már több mint 168 ezren látták. Ez nem csoda, hiszen a rajongók nem tudnak betelni az újdonsült királyi családtag mesébe illő megjelenésével.

A szóban forgó ruha egyébként szintén egy Sarah Burton Alexander McQueen kreáció volt, ezúttal viszont pánt nélküli dizájnnal. A hercegné a gyöngyházfehér selyemszatén ruhát — melyen ezüstös szíj díszelgett — egy hasonló, törtfehér árnyalatú, kivágott angóra kardigánnal egészítette ki.

@allacortedi Kate Middleton second wedding dress #royalty #katemiddleton #princesskate# #queen#royalty#letiziaortiz#ladydiana#queenofhearts ♬ A Thousand Years - Christina Perri

Úgy látszik, a királyi család női tagjai között nem ritka, hogy több esküvői ruhával készülnek a nagy napra, hiszen például Sussex hercegnéje is átöltözött az esküvőjén. Meghan Markle először egy Givenchy tervezésben jelent meg, majd később egy Stella McCartney különlegességben volt látható.

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjével kapcsolatban rendszeresen jelennek meg érdekességek, holott az alkalom már 11 évvel ezelőtt volt. Nemrégiben napvilágot látott, hogy a frissen házasodott pár hogyan szegte meg a nászéjszakára vonatkozó hagyományokat.

Emellett Diána ikonikus gyűrűje is szóbeszéd tárgyát képezte az utóbbi hetekben, hiszen Katalin egy titokzatos okból átalakíttatta az ékszert.