Katalin hercegné és Vilmos herceg

Ezért kerüli Katalin hercegné és férje a nyilvános szeretetnyilvánítást

Katalin hercegné és Vilmos herceg a királyi család egyik legkedveltebb párosa, házasságuk részletei pedig már 11 éve tartják izgalomban a rajongókat. Szakértők gyakran mondjak, hogy nagyon erős kapcsolatuk van, azonban ez ritkán látszik képeken. Miért kerülik a nyilvános szeretetnyilvánítást?


A cambridge-i hercegi pár 2011-ben kelt egybe, azóta pedig már három gyermeküket — György és Lajos herceget, valamint Sarolta hercegnőt — nevelik együtt. Az elmúlt években mindkettőjükre sok felelősség hárult, így a megjelenéseik száma is folyamatosan gyarapodott. Rendszeresen tűnnek fel közösen és önálló személyekként is a rajongók előtt, viszont minden helyzetben kellő magabiztossággal képesek kiállni.

A legutóbbi hírek szerint Vilmos herceg és családja nemsokára elhagyják Londont és közelebb költöznek a királynőhöz. A távozásuk oka, hogy minél több teendőben segíthessenek II. Erzsébetnek, valamint gyermekeiknek is szeretnének nagyobb szabadságot biztosítani az elkövetkező évekre. A részletekről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Bár sokszor látni Katalin hercegnét és férjét egyszerre megjelenni rendezvényeken, mégis kerülni szokták a nyilvános szeretetnyilvánításokat. Legyen szó az apró érintésekről, csókokról, vagy akár csak egy megható pillantásról, a hercegi pár kerülni szokta mindezeket a tömegek előtt. Darren Stanton testbeszéd-szakértő megtalálta ennek az okát.

Elmondása szerint nekik nincsen szükségük arra, hogy másoknak és egymásnak folyamatosan jelezzék, mennyire sokat jelent számukra a másik. Mindez egyértelmű a kapcsolatukban még a külső személőknek is.

„Katalin és Vilmos egy olyan pár, akik olyan mélyen összekötöttnek tűnnek, hogy nincs szükségük arra, hogy a nyilvános kiruccanások során a kölcsönös tetszés folyamatos jeleit mutassák — mint az érintés vagy a hosszan tartó szemkontaktus —, hogy bizonyítsák, mély kapcsolatuk van”

— hangsúlyozta Stanton a meglátását.

Mondandójához azt is hozzáfűzte, hogy ketten külön-külön is magabiztosságot és kölcsönös szeretetet, valamint tiszteletet sugallnak egymás iránt, ez pedig a wimbledoni negyeddöntő ideje alatt is tisztán látszódott.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire