Kate Middleton

Kate Middleton készen áll, hogy átvegye Diana szerepét walesi hercegnéként

Már egy ideje folyik a pletyka arról, hogy Kate Middleton átveszi majd egykori anyósa, Diána walesi hercegné ikonikus címét és rangját. Erről Vilmos herceg felesége a napokban mondott véleményt és úgy tűnik, nincs ellenvetése.


A napokban Twitterre került fel egy videó, melyen Kate Middleton éppen a rajongóival beszélget. A felvételt a Cardiff kastélyban rögzítették, ahol a hercegné férjével, valamint két gyermekével — György herceggel és Sarolta hercegnével — együtt jelent meg. Miközben köszöntötte a tömeget egy csokrot tartott a kezében és szóba elegyedett azokkal, akik látni akarták őt és családját.

Miközben kezet fogott az emberekkel, egy rajongó odakiáltotta neki, hogy szerinte ragyogó walesi hercegnő válik majd belőle. Ahogy ezt Middleton meghallatta, így válaszolt:

„Nagyon kedves. Nos, jó kezekben vagyok."

Eközben Vilmos hercegre mutatott. Hivatalosan Middleton akkor kaphatja majd meg ezt a címet, amikor Károly herceg hivatalosan átveszi Erzsébet királynő trónját és királlyá válik. Bár technikailag Kamilla hercegné birtokolja jelenleg az ikonikus címet, férje megkoronázásakor ő mégis inkább a cornwalli hercegné megnevezést veszi majd fel. Ennek oka, hogy nem szeretne Diána után következni, mivel ez a jelző már teljesen hozzá nőtt.

Kate Middleton és családja legutóbb a platina jubileumi ünnepségeken vett részt, melynek több szegmensét is a Buckingham-palota erkélyéről nézhették végig. A legfiatalabb cambridge-i hercegi gyermek, Lajos herceg kifejezetten jól érezte magát a bemutatók során, a családtagoknak pedig többször is rá kellett szólniuk. Egy korábbi cikkünkben el lehet olvasni, hogyan reagáltak a szülők a fiatal gyermekük illetlen viselkedésére.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire