kate middleton

Ezért visel három különböző ékszert Katalin hercegné a gyűrűsujján

Kate Middleton napjainkban az egyik legismertebb női alak és példakép, hiszen cselekedeteivel, öltözködésével és gyereknevelési módszereivel szinte azonnal a magazinok címlapjain landol. Ezúttal az derítették ki az emberek, miért visel három különböző gyűrűt a gyűrűsujján.


A hercegné nemrég ünneplte 40. születésnapját, ezért különösen sok só esik Katalin hercegnéről ez év elején. Middleton híresen családcentrikus személyiség. A felmenői hagyományait folyamatosan tiszteletben tartja, valamint gyerekeivel is igyekszik minél több időt tölteni.

Egy korábbi cikkünkben a hercegi család egyik legmegosztóbb gyereknevelési praktikájáról írtunk, valamint arról is, hogy miért és hogyan csinálják ezt a rohanós hétköznapokban.

Ami az ékszereket és a kiegészítőket illeti, a hercegné előnyben részesíti azokat a darabokat, melyek fontos jelentőséggel bírnak számára. Így van ez azzal a három gyűrűvel is, melyeket gyűrűsujján visel.

Elmondása szerint mind a három ékszer az életének egy-egy fontos momentumára utal.

A legszembetűnőbb persze az eljegyzési gyűrűje, Diana hercegné öröksége: egy tizenkét karátos zafírból készült példány, melyet 14 gyémánt vesz körül. De ha jobban megnézzük, még két gyűrű is rejtőzik Katalin ugyanezen ujján.

Az egyik természetesen az esküvőn Vilmostól kapott jegygyűrűje, amely walesi aranyból készült. A harmadik csecsebecsét pedig György herceg 2013-as születésekor kapta a cambridge-i hercegné "push present"-ként, bár a királyi családban már akkor is ékszert ajándékoztak a férjek frissen szült feleségeiknek, amikor ez a vicces kifejezés még rég nem létezett. Ez pedig egy Annoushka Ducas által készített, 995 fontba (417 ezer forint) kerülő Eclipse Diamond Eternity gyűrűről van szó.

Nyitókép: Instagram/katemiddletonphotos
Forrás:
Marie Claire