vilmos herceg es katalin

Ezzel kényezteti feleségét esténként Vilmos herceg

A cambridge-i herceg és felesége talán a legtöbbet címlapon szereplő páros az egész világon, így nem csoda, hogy a zsúfolt és eseménydús mindennapokon szükségük van egy kis kettesben töltött időre. Na de hogy kényezteti egymást a hercegi pár a stresszes időszakokban?


Kate Middleton és Vilmos herceg stílusukkal azonnal belopták magukat az emberek szívébe, azóta pedig szinte minden címlapon megjelennek. Megosztó gyereknevelési módszerükről a mi oldalunkon is lehet olvasni, valamint arról is, hogy milyen — átlagostól eltérő — alvási rendet alakítottak ki a szülők családjuk körében.

Mivel a rengeteg utazás, megbeszélés és nyilvános szereplés sok stresszel jár, így ketten hatalmas támaszt nyújtanak egymásnak. Bár házasságkötésük már több mint tíz éve volt — amely előtt a herceg egy nagyon fontos ígéretet tett szerelmének — úgy fest, a láng továbbra is ég kettejük között.

Egy királyi szakértő elmondása szerint Vilmos herceg minden éjszaka Middleton kedvenc koktélját szervírozza, hogy ezzel a kedves gesztussal zárják a napot. Miután György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget estére ágyba dugták, akkor a kitartó apuka gin-tonikot kever házastársának.

Nyitókép: Instagram/_kate_middleton_royal
Forrás:
Marie Claire