kelly osbourne

Ozzy Osbourne lánya keményen beszólt Harry hercegnek

Kelly Osbourne egy podcast vendége volt, ahol egy káromkodással teli szónoklattal bírálta Sussex hercegét.


Osbourne az I've Had It podcast vendége volt, ahol a két műsorvezetővel, Jennifer Welchhel és Angie 'Pumps' Sullivannel jó néhány témát alaposan kiveséztek.

Amikor pedig III. Károly királyról és Kamilla királynéről kérdezték, a valóságshow-sztár elkezdte vicces monológját.

Ez új, ez más, hadd próbálják ki, és lássuk, mit tudnak belőle kihozni. Kamilláról nem sokat tudok, de furcsa, hogy ő a királyné

– mondta Osbourne.

De Welch is elmondta saját véleményét az újdonsült királyról:

Az én problémám Károllyal az, hogy neked is van egy fiad, nekem is van egy fiam. Nem érdekel, hogy mit csinált, ő akkor is az én gyermekem, ha engem koronáznának meg, biztosan a legelső sorban ülne.

A podcast műsorvezetője ezzel Harry ülőhelyére utalt Károly király május 6-i koronázásán. A herceg ugyanis a harmadik sorban ült unokatestvérével, míg a királyi család többi magas rangú tagja az első sorban.

Osbourne azonban nem értett egyet, és élesen bírálni kezdte Harryt:

Szerintem Harry egy szarházi. Ő csak nyafog és nyafog. Panaszkodik, hogy jaj nekem, én vagyok az egyetlen, akinek valaha is mentális problémái voltak. Az életem olyan nehéz volt. Mindenki élete nehéz. Egy istenverte ország hercege voltál, aki nácinak öltözött, most pedig pápaként próbálsz visszatérni? Kapd be! Nem.

Osbourne ezzel arra az esetre utalt, amelyet Harry úgy jellemzett, mint élete egyik legnagyobb hibája. A herceg 2005-ben egy barátja jelmezes születésnapi partiján náci egyenruhában vett részt, horogkeresztes karszalaggal. Később bocsánatot kért, és azóta a botrányról a Netflix Harry és Meghan című doku-sorozatban is mesélt.

Osbourne erős érzései a királyi családdal kapcsolatban valószínűleg édesanyjától, Sharon Osbourne-tól erednek, aki önjelölt royalista.

A 70 éves Sharon más királyi rajongók között táborozott a koronázás előtti éjszakán. Sokan látták egy sátorban, mielőtt a TalkTV-nek forgatott volna. A rajongók szerint később körbejárt, hogy szendvicseket és süteményeket kínáljon a többi táborozónak.

(Independent)