Kim Kardashian a Revolve eseményén

Itt van Kim Kardashian nyári ruhalistája, amit te is beszerezhetsz

Valóságshowsztár, divatmogul és üzletasszony státusza után Kim Kardashian egy új címet kap a neve mellé, ugyanis divatszervező is lett. Április 26-ától a Revolve oldalán megvásárolhatók azok az alapdarabok, melyekről a sztáranyuka úgy gondolta, hogy mindenki szekrényében ott van a helyük.


A sztár elmondása szerint kizárólag olyan ruhadarabokat válogatott össze, melyek klasszikusnak számítanak. Ez a szó kicsit furán hangozhat egy olyan kirívó személyiségtől, mint Kardashian, viszont kétségtelenül a semleges árnyalatok uralkodnak a kollekcióban. A listán többek között kötött anyagból készült, kivágott felsők, valamint különleges farmerek is megtalálhatók.

„Olyan darabokat választottam, melyeket igazán klasszikus stílusúnak éreztem. Azt akartam, hogy elég egyszerűek legyenek ahhoz, hogy az emberek maguk is tudják keverni és kombinálni őket. Néha nagyon nehéz tudni, hogy mit mivel vegyek fel. Nagyon egyszerű, klasszikus darabokat szerettem volna, melyek mégis szexik"

— olvashatjuk a Vogue cikkében, ahol meg is lehet tekinteni néhányat a ruhák közül.

Kardashian és a Revolve közötti partnerség már több éve virágzik. Már 2016-ban is dolgoztak együtt egy rendezvény megszervezésénél, legutóbb pedig a Revolve Social Club megnyitójára volt hivatalos a híresség, amely egy tagoknak fenntartott hely, ahol privát vásárlási lehetőséget nyújtanak, edzőközpontot létesítenek, valamint rendezvényeket és partikat tartanak.

Nem ritkák a hasonló együttműködések a hírességek körében, hiszen az extra hírverés mindegyik félnek jót tesz. Korábban Kardashian márkája, a SKIMS nem mással, mint a Fendivel kollaborált, ezzel pedig mindkét üzlet eladásai hatalmasra nőttek. A közös munkáról egy korábbi cikkünkben részletesebben lehet olvasni.

Kardashian húga, Kendall Jenner szintén kedveli a márkát, az elmúlt években pedig gyakran dolgozott együtt a Revolve testvéroldalával, a FWRD-el. Bár a rokoni kapcsolat jelenthetné azt, hogy ketten egymást juttatták ekkora pozíciókba, viszont azt nyilatkozták, hogy az idősebb nővér egyáltalán nem kapott és nem is kért segítséget, hiszen teljesen biztos volt a saját dolgában.

A viszonylag egyhangú színekre épülő kollekcióban természetesen van néhány kiugró elem, melyek leginkább színükkel tűnnek ki a tömegből. A rózsaszín és az élénk kék nagyon közel áll Kardashianhez, éppen ezért szeretett volna párat belevinni a kollekcióba, de nem akarta, hogy azok legyenek a hangsúlyosak.

Nyitókép: Instagram/revolve