Meghan és Harry

Emiatt nem térhet vissza Meghan Markle a királyi családhoz

Sussex hercege és hercegnéje állják a frontot az új „új brandjük" miatti kemény kritikákkal szemben.Harry herceg és Meghan visszavágtak a kritikusoknak az új, Sussex.com weboldalukkal kapcsolatban, amely egyesek részéről visszatetszést váltott ki, akik szerint a pár megpróbálja „visszaszerezni" királyi címüket és státuszukat.

És bár Meghannak egy ideje már nem sok köze van a királyi családhoz, egy forrás szerint májusban visszatérhet az Egyesült Királyságba. Elméletileg segít majd férjének megünnepelni jótékonysági szervezetének, az Invictus Games-nek a 10. évfordulóját Londonban.

Harry nagyon szeretné, ha az egész családja csatlakozna hozzá. Fontos számára, hogy egységes frontot mutassanak, és arra koncentráljanak, hogy hidat építsenek a királyi család többi tagjával

− mondta a forrás.

A forrás hozzátette, hogy Harry jelenleg „kormányzati szintű tárgyalásokat" folytat arról, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba a Szent Pál katedrálisban tartandó istentiszteletre, amelyet a jótékonysági szervezet évtizedes fennállása alkalmából tartanak, és nagyon reméli, hogy Meghan és két gyermekük, a négyéves Archie és a kétéves Lilibet is részt vesznek majd rajta.

Meghan visszatérése egyesek számára meglepő lehet, mivel állítólag egyszer megfogadta, hogy „soha többé nem teszi be a lábát Angliába".

Meghan \u00e9s Harry

Fotó: Profimedia

Harry és Meghan azonban most úgy gondolja, hogy eljött a pillanat − Károly király rákos megbetegedése miatt is −, hogy helyrehozzák a családdal megromlott kapcsolatukat.

A látogatás Meghan első látogatása lenne II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében tartott temetése óta, a gyerekeké pedig az első az ugyanebben az évben tartott platina jubileum óta. A forrás szerint azonban Meghanban vannak fenntartások a visszatérés kapcsán.

Meghan aggódhat, mert szerintem nagyon kényelmetlenül érzi magát az Egyesült Királyságban. A pár tudja, hogy egyelőre nem tudják helyrehozni a dolgokat a walesi hercegi párral, de van remény, hogy a király képes lesz közelebb hozni egymáshoz a családokat. Nem lennék meglepve, ha rengeteg telefonhívást és Zoom-találkozót terveznének, hogy megpróbálják ezeket a dolgokat elsimítani, mielőtt a hercegné beleegyezik, hogy Angliába utazzon

− mondta a forrás.

Harry egyébként második otthont keres az Egyesült Királyságban, hogy a családja megoszthassa idejét az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között. Ez azonban feszültséget szül a pár között. Harry szeretne több időt tölteni az Egyesült Királyságban, hogy a gyermekei az unokatestvéreikkel együtt nőhessenek fel, és szeretné, ha az Egyesült Királyságban járnának iskolába, Meghan azonban az Egyesült Államokban szeretne maradni.

Forrás: OK!

Nyitókép: Profimedia