Scarlett Johansson a 2020-as Vanity Fair Oscar Party-n 2020. február 09-én a kaliforniai Beverly Hillsben

Scarlett Johansson úgy érzi, túl törékeny a közösségi médiához

A színésznő szerint túl törékeny az egója, és nem tud megbirkózni a közösségi médiával.


Scarlett Johansson a The Skinny Confidential Him & Her című podcastban beszélt arról nemrég, hogy továbbra is függetleníti magét a közösségi médiától, mert az egója túl törékeny azok használatához.

„Nem tehetem. Az egóm túl törékeny. Nem tudok vele foglalkozni. Az agyam túl törékeny. Olyan vagyok, mint egy érzékeny virág”

– mondta.

Johansson három napig próbálta használni az Instagramot, mielőtt felhagyott vele.

„20 percig néztem valakinek az Instagram-oldalát, aki egy barátomnak dolgozott. Mintha most már tudnám, hogy van egy pitbullod és két lányod, és Burbankben élsz. Azt gondoltam, hogy mi van? Épp most pazaroltam el 17 percet az időmből. Most úgy érzem, hogy Kaliforniába kellene költöznöm, beszereznem ezt a bizonyos kutyát, és mindenféleképpen megváltoztatnom az életemet

– mondta

Hozzátette, olyan rosszul érezte magát, mintha kimaradt volna ennek a random embernek az életéből.

„Úgy éreztem, hogy ezt nem tudom megtenni.”

A színésznő azonban csapatával együtt használja a közösségi oldalakat The Outset nevű bőrápoló cége reklámozásához.

„Mind nagyon rosszak vagyunk benne, de jó móka. Szeretem elolvasni a vásárlói véleményeket, vagy megnézni őket a TikTok-on.”

Az Elveszett jelentés sztárja korábban nyíltan beszélt arról, hogy áttörő szerepe miatt úgy érezte, hogy bombázó típusú színésznővé emelték.

„Az Elveszett jelentésben és a Lány gyöngyfülbevalóval-ban szerepeltem, és ekkor már 18, 19 éves voltam, és épp a saját nőiességemet éltem meg, és tanultam a saját kívánatosságomat és szexualitásomat. Bizonyos értelemben arra készültem, hogy azzá váljak, amit úgy hívnak, hogy bombázó típusú színésznő. Én játszottam a másik nőt és a vágy tárgyát, és hirtelen sarokba szorítva találtam magam ezen a helyen. Nem tudtam kiszabadulni belőle”

– nyilatkozta Johansson 2022 decemberében.

Hozzátette, könnyű lenne leülni valakivel szemben ebben a helyzetben, és azt mondani, hogy „ez működik”.

„De egy ilyen bombamegoldásnál, tudod, ez fényesen és gyorsan ég, aztán vége, és nincs lehetőséged ezen túl. Érdekes, furcsa feladvány volt, de igazából a munkához kellett visszatérni, és megpróbáltam helyet vájni magamnak a különböző projektekben, és nagyszerű csapatokban.”