Lady Gaga

Lady Gaga terhes? Ez a kép teljesen összezavarta a rajongókat

Lady Gaga terhességéről szóló pletykák röppentek fel a napokban, miután a sztár részt vett nővére esküvőjén Maine-ben a hétvégén.


A 38 éves popsztárt láthatóan nagyobb pocakkal látták Natali Germanotta nővérének próbavacsoráján és a nagy napon is. A sztár tagadta a terhességéről szóló pletykákat.

Péntek este Gaga részt vett a ViewPoint Hotelben tartott próbavacsorán. A család az egész szállodát kibérelte a hétvégére, a helyszínen hét tengerparti szoba és nyolc lakosztály fogadta a vendégeket a főépületben.

Gaga fekete ruhát és hozzá illő magassarkút viselt. Egy hatalmas gyémántgyűrűvel, gyöngyház nyaklánccal és hozzá illő fülbevalóval egészítette ki a szettjét. Sminkje is tökéletesen illett elegáns megjelenéséhez: élénkpiros rúzst és barna szemhéjfestéket viselt.

Gaga virágokkal egészítette ki a megjelenését: a hajába is tűzött belőlük, de fülbevalója és kezében tartott csokra is illeszkedett a virágos tematikába. A fotókon láthatjuk, hogy együtt nevet a többi esküvői vendéggel, miközben az Atlanti-óceánt szemléli.

A szombati képeken a sztár boldogabbnak tűnik, mint valaha, miközben segít nővérének a lenyűgöző fehér ruhájával, valamint tanúként vesz részt az eseményen. Gaga szőke haját kontyba tűzte, és rózsaszín virágokat tűztek dús fürtjeibe. Az énekesnő egy világos barackszínű ruhát és hozzáillő hosszú kesztyűt viselt, miközben sárga virágokat tartott a kezében.

A 30 perces ceremónia után Gagát a 46 éves Michaellel beszélgetve csípték el, aki fekete öltönyben és egy virággal a zakója hajtókáján szintén nagyon elegánsan nézett ki. A szerelmespár ezt követően karöltve sétált le a partra, hogy közös fotókat készítsenek az ifjú párral.

​Mit tudunk Gaga választottjáról?

Gagát és Michaelt először 2020-ban hozták kapcsolatba egymással. Ő a Parker Alapítvány társalkotója és ügyvezető igazgatója. A 2015-ben indult szervezet a honlapja szerint az élettudományok, a globális közegészségügy, a polgári elkötelezettség és a művészetek területén támogatja a filantrópiát.

A Hollywood Reporter című lapnak adott 2021-es interjújában a filmsztár beszélt a Michaelhez fűződő kapcsolatáról, és úgy jellemezte őt, mint „a férfi, akit szeretek” és „ő az életem”.

Forrás: The US Sun

Nyitókép: Getty Images