Madonna

Íme Madonna öt háztartási szabálya, amiket gyerekeinek be kell tartaniuk!

Madonna hat gyerek édesanyjaként tökéletesen tudja, milyen szabályokat kell bevezetnie háztartásában a gyerekneveléshez. Ezeket most meg is osztotta követőivel, akik mind hálásak lehetnek a segítségért.


A 64 éves énekesnő tisztában van azzal, hogy anyának lenni mindig nehéz, pláne akkor, ha az illető olyan hivatást választott magának, mint az előadóművészet. Ennek a két szerepkörnek mindig próbál tökéletesen megfelelni, de tudja azt is, hogy a hibáiból tanul az ember. Erről nemrégiben a Vanity Fairnek is adott egy interjút, melyben így nyilatkozott:

„Még ma is küzdök azzal, hogy megértsem, hogyan legyek anya és hogyan végezzem a munkámat. Mert akárhogy is megy, akárki is vagy, a gyerekvállalás és a gyereknevelés művészi munka. Senki sem ad kézikönyvet az anyasághoz. A hibáidból kell tanulnod. Ez egy olyan szakma, amely sok időt igényel, és kimerítő, mert soha nincs pihenés."

Nemrég Madonna egy fotót tett közzé Instagram-oldalán, amin egy krétatábla szerepel. Ezen a háztartásában uralkodó szabályok állnak, amiket próbál belenevelni a gyermekeibe is. Egészen pontosan hat gyermeke van az énekesnőnek, akik közül a legidősebb 26, a legfiatalabb ikrek pedig 10 évesek.

Íme Madonna 5 szabálya:

  • Mosolyogj;
  • Légy boldog;
  • Figyelj másokra;
  • Beszélj kedvesen;
  • Örülj annak, amid van!

Madonna egyébként idén egy nagy világkörüli turnéra készül, melynek keretei között 35 városba látogat el. A fellépéssorozat a Madonna: The Celebration Tour címet viseli, és júliusban indul Észak-Amerikában, az utolsó állomás pedig Amszterdamban lesz.