Margot Robbie Barbie ruhában

Margot Robbie Barbie-manikűrje lesz az idei nyár nagy slágere

Ha még nem hallottad volna, Greta Gerwig Barbie-filmje ebben a hónapban kerül a mozikba. Alig várjuk!


Jelenleg Margot Robbie a film promóciója érdekében a világot járja, és egy sor Barbie-témájú ruhát visel, amelyek a Barbiecore trendet a következő szintre emelik.

A rózsaszín flitteres ruháktól kezdve a szív alakú táskákon át a hozzá illő rózsaszín masnis fejpántokig − úgy tűnik, nincs olyan, amit a sztár ne tudna magára húzni.

Egy Instagramon megosztott fotón Robbie élénk rózsaszín francia manikűrjét mutogatja, amihez egy hozzá illő statement gyűrűt párosított.

A francia manikűrt Cho körömművész készítette, ovális körmökkel, tejes alapozással és forró rózsaszín tippekkel. Úgy tűnik, mintha egy fényes fedőlakkot adtak volna hozzá a kifinomult befejezéshez, így ez a Barbie-témájú manikűr igazán elegánsan hat.

Ha te is szeretnéd idén nyáron kipróbálni ezt a vidám, színes alternatívát, vadászd le a tökéletes rózsaszín körömlakkokat, hogy újraalkothasd a megjelenést.

Ha a rózsaszín nem a te világod, próbálj ki egy másik színt a francia tippedhez. Ebben a szezonban tarol még a pasztellsárga és a lila árnyalatok is.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Profimedia