Margot Robbie és Diego Calva

Ezt a gyerekes becenevet kapta barátnőitől Margot Robbie

Margot Robbie nemrég legújabb filmje, a Babylon bemutatóján vett részt, ahol gyermekkori barátai véletlenül elszólták magukat. Most már egy egész világ tudja, mi volt fiatalon a színésznő beceneve.


A Volt egyszer egy... Hollywood színésznője legközelebb a Barbie élőszereplős feldolgozásában lesz látható Ryan Gosling Kenje mellett. A részleteket kapcsolódó cikkünkben lehet elolvasni.

Most viszont megérkezett a régóta várt Babylon a mozikba, melyben Robbie egy némafilmes színésznőt alakít, akit tönkretesz a hírnév és az elé támasztott elvárások. Útközben a hangosfilmek is megjelennek, ami megnehezíti a munkáját, arról nem is beszélve, hogy a korszellem megváltoztatja a róla alkotott képet.

A produkcióban olyan színészek tűnnek fel mellette, mint Brad Pitt, Tobey Maguire és Olivia Wilde.

A vörös szőnyeges bemutatón, melyen Robbie egy Versace ruhát viselt piros csipke részletekkel, éppen Justin Hill riporternek adott interjút, amikor hirtelen bekiabáltak a felvételbe a sztár gyermekkori barátai. Mindannyiunknak vannak kínos és humoros becenevei a múltjából, azonban egy filmsztárról eszünkbe sem jutna ugyanez. Márpedig Robbie barátnői pontosan azon a néven szólították őt, ahogyan valószínűleg gimnazista korukban — vagy még annál is fiatalabban — is.

A váratlan bekiabálók Maggotnak" szólították a színésznőt, melyet meghallva azonnal eltakarta a száját és kuncogni kezdett. Láthatóan nem zavarta a megnevezés, sőt, még talán tetszett is neki. Az interjúalany végül így reagált a történtekre:

„Megláttam az iskolai barátaimat. Négyéves korunk óta barátok vagyunk."

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire