Margot Robbie és Tom Ackerley

Margot Robbie és férje, Tom Ackerley első gyermeküket várják

Margot Robbie első gyermekét várja férjével, Tom Ackerley-vel. A People forrásai megerősítették a terhességet, miután a Comói-tónál szórakozó párról készült fotók nyilvánosságra kerültek, amelyeken Robbie babapocakkal látható.


A képeken a Barbie-sztár egy kivágott, fehér pólót visel fekete blézerrel, miközben Ackerley segít neki felszállni a hajóra.

A pár 2016-ban házasodott össze, miután 2013-ban a Suite Française forgatásán találkoztak. Robbie a film főszereplője volt, Ackerley pedig rendezőasszisztensként dolgozott a produkcióban. Először Sophia Kerr-rel és Josey McNamarával közösen megalapították a LuckyChap nevű produkciós céget, majd össze is jöttek. A LuckyChap gyártotta Robbie számos legsikeresebb filmjét, köztük az Én, Tonya-t, a Ragadozó madarakat és a Barbie-t.

Nagyon sokáig csak barátok voltunk. Mindig is szerelmes voltam belé, de azt gondoltam, hogy »Ó, ő sosem fog engem viszontszeretni. Ne bonyolítsd a dolgokat, Margot. Ne légy hülye, ne mondd el neki, hogy tetszik neked«

− nyilatkozta Robbie a Vogue-nak 2016-ban.

Aztán megtörtént, és úgy voltam vele, hogy »Hát persze, hogy együtt vagyunk«

− folytatta a színésznő.

Június végén a The Times of London című lapnak adott interjújában Ackerley megosztotta, hogy a magánélete és az üzleti élete Robbie-val gyakorlatilag egy és ugyanaz.

Ez zökkenőmentes. Nálunk nincs be- és kikapcsolás. Minden egy dologgá vált

− árulta el Ackerley.

A januári Critics Choice Awards-on Robbie az E! News-nak így nyilatkozott:

Annyira szerencsés vagyok.

Azt is hozzátette, hogy „a legjobb", hogy olyan férjem van, aki nem színész.

Szeret a kamera mögött lenni. Őt nem zavarja ez, egyszerűen ebben a legjobb... Imádom, hogy olyan »normális«

− mondta.

Forrás: Elle

Nyitókép: Shutterstock