Matthew Perry, Lauren Graham

Lauren Graham elárulta, mit ajándékozott neki halála előtt Matthew Perry

A Szívek szállodája sztárja, Lauren Graham Washington D.C.-ben tartott könyvbemutató turnét új könyvének, a Have I Told You This Already? (Mondtam már neked?) című kötetnek, és közben Matthew Perryvel való régi barátságáról is elmélkedett.


Azt is elárulta, milyen születésnapi ajándékot adott neki a színész 2023 októberében bekövetkező halála előtt. Graham elmondta, hogy Perry egy pickleball szettet ajándékozott neki:

Nagyon szerette a teniszt és a pickleballt.

A kísérő kártyán pedig az állt, hogy „légy idősebb”.

Perryvel való barátságáról további részleteket is megosztott:

Bár technikailag soha nem volt a barátom, de szinte az életem része volt. Egy évig kicsit elhúzódtunk egymástól, aztán visszatért az életembe, pont tavaly.

Úgy tűnik, Grahamnek volt ideje feldolgozni Perry elvesztését, hiszen foglalkozott a halálával, mint a 2023 novemberi, a CBS Morningsnak adott interjúban.

Még mindig sokkos állapotban vagyok. Senki sem nevettetett meg ennyire. Csak a könnyek csordogálnak. Olyan öröm volt a közelében lenni és a barátja lenni

− mondta.

Matthew Perry \u00e9s Lauren Graham

Fotó: Profimedia

A színésznő a könyvturnén Perry 2022-es memoárjáról, a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című kötetről is beszélt:

Akkor, amikor láttam őt, annyira izgatott volt, hogy milyen fogadtatásban részesült a könyve. És nem csak azért, mert hatalmas sikert aratott, hanem mert az életműve arról szólt, hogy »Hogyan adhatnék vissza? Hogyan tudok beszélni a küzdelmeimről, és segíteni másoknak?«.

Perry a könyvben megemlíti Grahamet is, és mellékelt egy fotót is, amelynek felirata:

Én és a gyönyörű Lauren Graham.

Graham a maga részéről Perryről a 2016-os Talking as Fast as I Can (Olyan gyorsan beszélni, ahogy csak tudok) című könyvében írt, eloszlatva a pletykákat, miszerint randiztak volna. Ehelyett − miután találkoztak egy rendezvényen −, azt írta, hogy „ő lett a hosszú távú barátom, akivel majdnem, de soha nem randiztam, vagy FWIABNED".

Ironikus módon a képernyőn kétszer is egy párt alakítottak, először férj és feleségként a 2008-as Balhés tesók című filmben, majd Perry 2015-ös Furcsa pár című sitcomjának egyik epizódjában, amelyben Graham Perry volt feleségét játszotta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia