Jóbarátok

A Jóbarátok főszereplői Matthew Perryről: „Többek voltunk, mint szereplőtársak"

A Jóbarátok főszereplői megtörték a csendet, és tisztelegtek szeretett kollégájuk, Matthew Perry előtt, aki szombaton hunyt el. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc és David Schwimmer október 30-án közös nyilatkozatot adott ki.


Ebben azt írták:

Mindannyiunkat lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint színésztársak. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy pillanatra gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, amint és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon.

Perry halálának hivatalos okát még mindig vizsgálja a Los Angeles megyei orvosszakértő. A férfit otthonának pezsgőfürdőjében találták meg, nem reagált − közölték a rendőri források. A helyszínen nem találtak kábítószert, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Jóbarátok társalkotói, Marta Kauffman, David Crane és Kevin Bright vasárnap közös nyilatkozatot adtak ki a CBS Newsnak, amelyben Perry tehetségét és örökségét méltatták.

Megdöbbentünk és mélyen elszomorodtunk szeretett barátunk, Matthew halála miatt

− mondták.

Majd hozzátették:

Még mindig lehetetlennek tűnik. Csak annyit tudunk mondani, hogy áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk része lehetett. Ragyogó tehetség volt. Közhelyes azt mondani, hogy egy színész a sajátjává tesz egy szerepet, de Matthew esetében ennél igazabb szavak nem léteznek. Attól a naptól kezdve, hogy először hallottuk őt Chandler Bing szerepét megtestesíteni, nem volt más számunkra. Örökre megőrizzük az örömöt, a fényt, a vakító intelligenciát, amit minden pillanatban hozott − nemcsak a munkájában, hanem az életben is. Mindig ő volt a legviccesebb ember a szobában. Sőt, ő volt a legkedvesebb, legadakozóbb és önzetlenebb szívű is. Minden szeretetünket küldjük családjának és barátainak.

A Warner Bros Television Group és a Jóbarátok hivatalos Instagram-fiókja is kiadott egy rövid közleményt szombaton:

Megrendülten értesültünk Matthew Perry haláláról. Ő egy igazi ajándék volt mindannyiunk számára. A szívünk együtt érez a családjával, szeretteivel és minden rajongójával.

Forrás: Elle

Nyitókép: Profimedia