Meghan Markle és Harry herceg

Megszólalt a rendőrség Harry és Meghan autós üldözéséről

Harry hercegék közleménye szerint ők és a hercegné édesanyja, Doria Ragland „majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredtek", miután kedd este elhagytak egy díjátadó ünnepséget New Yorkban.


A szóban forgó incidens során Harryéket a fotósok szabály szerint üldözőbe vették, miután Sussex hercege és hercegnéje kedd este elhagyott egy díjátadó ünnepséget New Yorkban.

Május 16-án, kedden este a New York-i rendőrség segítséget nyújtott a Sussex hercegét és hercegnéjét védő magánbiztonsági csapatnak. Számos fotós volt jelen, ami kihívássá tette a közlekedésüket. Sussex hercege és hercegnéje megérkezett a célállomásra, és nem kaptunk jelentést ütközésekről, idézésekről, sérülésekről vagy letartóztatásokról ezzel kapcsolatban

– írták a közleményben.

Ez is érdekelhet: Katalin és Meghan fenntartják a látszatot, de kapcsolatuk egyre fagyosabb

A pár szóvivője még a közlemény előtt elmondta, hogy a „könyörtelen üldözés" több mint két órán át tartott, amelyet fél tucat jármű folytatott.

A pár rendőri kísérettel hagyta el a díjátadót, de a paparazzók motorkerékpárokon és autókon kergették őket.

Az eset azután történt, hogy Markle átvette a Ms Foundation Women of Vision díját, amellyel „a nők és lányok helyzetének erősítéséért és védelméért folytatott globális tevékenységét" ismerték el.

Forrás: Mirror

Kép: Karwai Tang/WireImage