Meghan Markle

Meghan Markle visszautasította Vilmos és Katalin kérését

Vilmos herceg és Katalin hercegné mindent megtesznek, hogy véget vessenek a Harry herceggel és Meghan Markle-lel folytatott viszályuknak − állítja egy királyi szakértő.


A sussexi hercegi párnak feszült a viszonya a királyi családdal, és teljesen elhidegültek a walesi hercegi pártól. Tom Quinn királyi író azonban azt állítja, Vilmos és Katalin ezt most próbálja rendbe hozni.

A Mirrornak nyilatkozva elmondta, hogy a pár felvette a kapcsolatot Meghannal és Harryvel, és arra biztatták őket, hogy hozzák el a gyerekeiket, Archie herceget és Lilibet hercegnőt az Egyesült Királyságba látogatóba. Tudomása szerint azonban Meghan visszautasította az ajánlatot.

Tom elmondta:

Kizárt, hogy Meghan elhozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba. Vilmos és Katalin azt javasolta, hogy Meghan és Harry hozza el a gyerekeket, és a családjaik próbáljanak kibékülni, de ez a javaslat egyelőre nem vezet sehova.
Harry herceg

Fotó: Profimedia

Meghan és Harry nem állnak közel Vilmosékhoz; a Netflix doku-sorozatukban, valamint az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban is nekimentek a családtagjaiknak. Harry a Spare című memoárjában is számos vádat fogalmazott meg bátyjával és sógornőjével kapcsolatban.

A könyvben Sussex hercege kitálalt a Vilmossal folytatott vitájáról, amelynek során a walesi herceg állítólag „nehézkesnek", „gorombának" és „durvának" nevezte Harry feleségét, Meghant. Harry azt állítja, hogy bátyja ekkor „megragadta a gallérjánál fogva, letépte a nyakláncát, és a földre lökte őt".

Archie és Lilibet a szüleikkel élnek Kaliforniában, és utoljára a néhai II. Erzsébet királynő platina jubileuma idején találkoztak a családdal.

Meghan és Harry 2022 szeptemberében látogattak volna az Egyesült Királyságba, de biztonsági aggályok miatt úgy döntöttek, hogy nem hozzák el a gyerekeket. A Harry herceg brit biztonsági ügyében hozott ítélet után nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Meghan és Harry biztonságot kértek, de a RAVEC (Royal and VIP Executive Committee) elutasította őket.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Profimedia