Harry és Meghan tapsolnak

Ennek a világsztárnak a koncertjén bulizott Harry és Meghan a hétvégén

Meghan Markle és Harry herceg teljesen fekete öltözve bulizott múlt szombaton.


A pár Katy Perry utolsó Las Vegas-i show-ján töltötte az estét szombaton, ahol a VIP-szektorban foglaltak helyet a többi híresség között.

Meghan hercegné egy csillogó fekete felsőt és egy szabott blézert választott, a haját pedig alacsony lófarokba fogta az alkalomra. Harry herceg egy fekete ingben és nadrágban csatlakozott hozzá.

Perry kétéves rezidenciájának fináléján a Theatre at Resorts Worldben a közönség sorai közt ott volt Céline Dion is, ikerfiaival, Eddyvel és Nelsonnal. Dionnak ez volt a második nyilvános szereplése, mióta 2022 decemberében megosztotta, hogy stiff-person-szindrómában szenved.

Katy Perry koncertje

Fotó: Profimédia

Perry férje, Orlando Bloom is jelen volt 3 éves kislányukkal, Daisyvel.

A sussexi herceg 2021 májusában a Armchair Expert podcastban osztotta meg, hogy ő és a hercegné jóban vannak az énekesnővel és a színésszel, mivel szomszédok Montecitóban. Perry fellépett Harry édesapja, Károly király koronázásán is.

Perry a legújabb művész a hercegné idei nagy koncertjeinek listáján. Az egykori színésznő augusztusban részt vett Taylor Swift Eras Tour show-ján a Los Angeles-i SoFi Stadionban, szeptemberben elvitte Harry herceget és édesanyját, Doria Raglandet Beyoncé Renaissance turnéjára, majd néhány nappal később Beyoncé 42. születésnapi koncertjén is megjelent Kerry Washingtonnal és Kelly Rowlanddel az oldalán.

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Getty Images