Harry herceg és Meghan Markle

Meghan Markle és Harry végre reagáltak a South Park róluk szóló részére​

Nemrég megjelent egy South Park-epizód, melyben a készítők egyértelműen a sussexi hercegi párt figurázták ki. Harry herceg és Meghan Markle végre reagáltak a bántó karikatúrákra. Vajon bíróság elé viszik az ügyet?


A South Park nemrég adásba került The World-Wide Privacy Tour című epizódjában egy hercegi karakter és a felesége érkeztek a főszereplők közé. Ketten úgy döntöttek, hogy a sorozat fiktív kisvárosában telepednek le. A Kanadából származó herceg éppen a Waaaagh című könyvét népszerűsíti, emellett pedig egy nagy turnéra is elindulnak, melyen magánéletük megóvásáért szólalnak fel.

Mondanunk sem kell, hogy ez a két karakter bizony Harry herceget és Meghan Markle-t parodizálják ki. A férfi szereplő egyébként vörös hajú és szakállas, a nő pedig pontosan olyan ruhát visel, amit Markle-ön is látni lehetett a Trooping the Colouron 2018-ban. A könyv, illetve a turné is a hercegi pár legutóbbi cselekedeteit tükrözik, név szerint a Tartalék című memoárt, illetve a Harry és Meghan című Netflix-szériát.

A két új szereplő turnéját az teszi nevetségessé, hogy bár a magánéletüket akarják megőrizni — legalábbis ezt mondják —, mégis folyamatosan keresik a reflektorfényt. Hasonló kritikák illették a hercegi párt is a sorozatukban átadott, kétes üzenetük miatt.

A királyi rajongók az epizód után biztosak voltak benne, hogy ebből bírósági ügy lesz. Harry hercegék egészen idáig semmilyen formában nem reagáltak a történtekre. Most viszont a sussexi pár szóvivői cáfolták a felmerülő pletykákat. Markle-ék nem terveznek semmilyen jogi lépést tenni. Az Independent cikkében így idézték a nyilatkozatot:

„Ez az egész őszintén szólva badarság. Teljesen alaptalan, unalmas hírek.”

Fontos még megemlíteni, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő rajzfilm új humoros szereplőit az egyik fő karakter „buta hercegnek és hülye feleségének” nevezte. Ez már magában is elegendő indok lenne a jogi lépésekre, annak ellenére, hogy a sorozat készítői nem említették meg név szerint a kigúnyolt személyeket.

Harry herceg és Meghan Markle egyébként a Tartalék megjelenése után készen állnak tárgyalni Károly királlyal. A lemondott pár már a hivatalos koronázásra is meghívást kapott, melyre egyelőre nem tudni, hogy elmennek-e. Kapcsolódó cikkünket itt tudod elolvasni.

Nyitókép: Getty