Meghan Markle, valamint Vilmos és Harry herceg

Vilmos herceg így fenyegette Meghan Markle-t Harry új könyve szerint

Harry herceg a frissen megjelent könyvében több beszélgetését is felidézi Vilmos hercegékkel. Többek között egy olyan vitájukba is beavatja az olvasókat, amely során állítólag Vilmos Meghan Markle-t fenyegette, miután ő megjegyzéseket tett Katalin hercegné hormonjaira.


Harry Spare — tartalék — című memoárja január 10-én jelent meg hivatalosan, viszont valamilyen okból kifolyólag Spanyolországban már egy héttel korábban olvashatták az emberek. Ezzel együtt bizonyos híroldalaknak is adtak példányokat, valamint kisebb részleteket, melyeknek köszönhetően már bőven akadnak rövid ismertetők és kritikák a könyv tartalmáról.

A kiadás központi eleme a Diána hercegné halálát követő gyászidőszak, valamint az a neveltetési stílus, ahogyan Harrynek fel kellett nőnie háttérbe szorított gyermekként az anyja nélkül. Kapcsolódó cikkünket itt lehet elolvasni.

A memoár egyes részeiben a szerző Vilmos herceggel és Katalin hercegnével folytatott beszélgetéseire is kitér, melyeknek egy része bizony durva veszekedésekkel zárult. Fontos megjegyezni, hogy ezek mindegyike a sussexi hercegi pár 2020-as lemondása és költözése előtt történt.

Az egyik ilyen részletben például Vilmos herceg már az ujjával mutogatva fenyegette Meghan Markle-t.

A történteket felidézve a könyvben kifejtik, hogy Katalin hercegné állítólag bocsánatot kért Markle-től személyesen, amiért korábban megsértette az érzéseit. Mint kiderül a könyvben leírtak alapján, Katalin nem emlékezett valamire tisztán egy telefonbeszélgetés közben, melyet Markle a terhesség miatti hormonokra fogott. Erre az esetre viszont ,amikor már együtt voltak, akkor Markle nem emlékezett. A sussexi hercegné így reagált a történtekre:

„Ó, igen! Nem emlékeztél valamire, én pedig azt mondtam, hogy nem nagy ügy, ez a babaagy. Mert épp most szültél. Ez a hormonok miatt van."
Meghan Markle, valamint Vilmos \u00e9s Harry herceg

Fotó: Getty

Erre a kijelentésre Katalin hercegné ismét mérges lett, és azt mondta, hogy nem állnak egymáshoz elég közel ahhoz, hogy a hormonjairól beszéljen — olvashatjuk az Independent cikkében. Vilmos herceg ekkor fenyegetően mutogatni kezdett Harry menyasszonyára, majd azt mondta, hogy az Egyesült Királyságban nem szokás ilyen bunkónak lenni.

„Sajnálom, hogy a hormonjaidról beszéltem. Én csak így beszélek a barátnőimmel”

— reagált a helyzetre Meghan Markle, Vilmost pedig megkérte, hogy vegye ki az ujját az arcából.

A könyvben nem ez az egyetlen rész, ahol Vilmos herceg agresszívan lépett fel a családtagjai ellen. Harry herceggel az egyik veszekedésük közben például fizikai erőszakhoz is folyamodott. Erről a témáról részleteket egy korábbi írásunkban lehet olvasni.

Nyitókép: Getty