Katalin hercegné és Meghan Markle egymás mellett állnak

A szájfény, amit Katalin hercegné nem szívesen adott kölcsön Meghan Markle-nek

Sussex hercege, Harry Tartalék című memoárjában részletezi az incidenst, mikor is sógornője, Katalin hercegné szájhúzással volt csak hajlandó kölcsön adni feleségének, Meghan Markle-nek a szájfényét. Azóta a szóban forgó smink pontos márkája és típusa is kiderült.


A kellemetlen incidens akkor történt, mikor a két házaspár 2018-ban a Királyi Alapítványi Fórum eseményén jelent meg. Harry memoárjából vett részlet szerint Markle megkérte a hercegnét, hogy adja kölcsön neki a szájfényét. Harry ezt afféle „amerikai dolognak” nevezte könyvéb.

Arra azonban, ami ezután történt, senki sem számított.

Harry így folytatja könyvében a történetet:

„Katalin meghökkenve nyúlt a táskájába, nagy nehezen és vonakodva előhúzott és szájfény tubust. Meghan az ujjára nyomott belőle egy keveset és az ajkára kente. Katalin erre egyértelműen grimaszolt.”

De melyik szájfény lehetett Katalin számára ennyire értékes? Szerencsére ezt is megtudtuk.

A szóban forgó szájfény pedig nem más, mint a Clarins Natural Lip Perfector, mely már jó ideje alapdarab Katalin táskájában. A Page Six kiemelte, hogy a hercegné olyannyira szereti ezt a sminkterméket, hogy ugyan ennek a márkának a rúzs verzióját is előszeretettel használja.

Harry úgy gondolta, hogy négyüknek tudniuk kellett volna nevetni ezen az eseten és továbblépni. Ez azonban egyszerűen nem történt meg, a herceg sosem érezte, hogy igazán befogadták volna feleségét.

Nyitókép: Getty