Harry és Meghan

Meghan Markle karrierjének „nincs jövője" Harryvel, ezért valami újba kezd

Amikor Meghan Markle 2018-ban beházasodott a királyi családba, várható volt, hogy ő és férje, Harry herceg együtt fogják végezni munkájukat.


Persze mindkettőjüknek megvoltak a saját mecénásaik, és időnként külön is vállaltak megbízatásokat, Meghan házasságkötésével belépett a családi vállalkozásba, arra számítva, hogy mindig egymás mellett dolgoznak a közös célért, a monarchia előmozdításáért.

Miután visszaléptek a királyi családi kötelezettségeiktől, továbbra is együtt dolgoztak, megalapították az Archewellt, és együtt kötöttek üzleteket a Netflixszel és a Spotify-jal. Most azonban Meghan leszerződött a William Morris Endeavor (WME) nagyhatalmú tehetségkutató ügynökséggel, Harry nélkül. Úgy tűnik, Meghan a közeljövőben „egyszemélyes showműsor" lesz.

Az OK magazin szerint Meghannak azt tanácsolják, hogy szakmailag „nincs jövője" Harryvel, és hogy el kellene szakadnia a köznyelvben „Brand Sussex" néven emlegetett „márkától".

Meghan a saját lábán több lehetősége lesz arra, hogy megmentse a karrierjét

− mondta egy forrás. A „megmenteni" alatt valószínűleg arra utalnak, hogy maga mögött hagyja a 2020-ban Harryvel kötött 20 millió dolláros Spotify-szerződés összeomlását, amely a múlt hónapban nagy nyilvánosság előtt bukott meg.

Meghan \u00e9s Harry

Fotó: Roy Rochlin/Getty Images

A WME-nél Meghan csapatának vezető ügynöke Ari Emanuel, és Meghannak azt tanácsolják, hogy úgy indítsa újra magát, hogy szakmailag a saját személyiségeként, nem pedig a Sussexek egyik feleként brandingeli magát. Az ajánlatok a Harry nélküli Meghanra állítólag „özönlenek", és Meghan „aprólékosan átnézi őket". A pletykák szerint a Meghan népszerű blogjának, a The Tig-nek az újraindításától kezdve a saját memoárjain át a magasan fizetett influencer karrierig mindenféle projekt szerepel.

Úgy tűnik, Meghan a showbiznisz jellegű munkák felé hajlik majd, míg Harry inkább humanitárius erőfeszítésekre fog koncentrálni; Harry a jövő hónapban fogja kiadni a Netflixen a Heart of Invictus című dokumentumfilmjét, és a pletykák szerint egy Afrikáról szóló önálló dokumentumfilmen is dolgozik a Netflix számára. Szintén szólóban jelent meg memoárja, a Spare, amely az év elején bestseller lett a Penguin Random House-nál.

Az ügynökség az üzleti vállalkozásainak kiépítésére fog összpontosítani számos területen, beleértve a film- és televíziós produkciókat, a márkakapcsolatokat és egyebeket

− írta a WME az Instagramon.

Úgy tűnik Meghan számára a határ a csillagos ég, de van egy olyan munkaterület, ahová nem szeretne visszatérni. Ez pedig a színészet. Ehelyett inkább a kamera mögött lesz, és a tartalomgyártásra koncentrál majd.

Nyitókép: NDZ/Star Max/GC Images

Forrás: Marie Claire