Meghan Markle

Meghan Markle-nek van egy titkos tehetsége, amiről kevesen tudnak​

Meghan Markle tehetséges színésznőként, jótékonysági szervezetek vezetőjeként, szószólóként, producerként, illetve kétgyermekes családanyaként és feleségként is megállja a helyét. Van azonban egy rejtett képessége, melyről nagyon sokan nem tudnak. Végül Idris Elba rántotta le a leplet a titokról.


Harry herceg felesége még a megismerkedésük előtt sorozatokban tűnt fel színésznőként. Bár nem lett megtiltva neki az esküvő után a szerepjátszás, mégis valamilyen szinten visszavonult a szakmájától. Azóta elsősorban Archie sussexi herceg és Lilibet Diana hercegnő anyukájaként ismeri őt a világ.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, miért döntött úgy a király, hogy megadja Markle-ék gyermekeinek a királyi címeiket.

Mindent figyelembe véve tagadhatatlan, hogy amibe Markle belekezd, azt könnyűszerrel sikerre viszi. Milyen tehetsége lehet még egy ilyen sokoldalú személynek. Idris Elba szoros barátságot ápol a hercegi párral, így nem meglepő, hogy az esküvőjükre is meg volt hívva. Történetesen őt kérték fel arra, hogy a szertartás utáni fogadáson gondoskodjon a zenéről.

Bár eleinte félt a kapott feladattól, Markle kisegítette őt egy adag zenével, amiket bátran lejátszhatott. Ezután már tudta, milyen stílusokhoz kell nyúlnia, hogy lenyűgözze a friss házaspárt. Az 50 éves színész legutóbb az ET Canada-nak adott interjút, ahol elmesélte, hogy a sussexi hercegné nagyon jól tud táncolni.

Elmondása szerint Meghan hagyta, hogy a zene átjárja a testét és tökéletesen átadta magát az ösztönös mozdulatoknak. A Marie Claire cikkében így idézték a szavait:

„Szerintem Meghan volt az, aki igazán elengedte magát. Tudjátok, ő igazi volt, egyszerűen csak nagyon jól érezte magát. Az ő esküvője volt."

Elba a hercegné tánctudásán túl még Harryék zenei ízléséről is számos érdekességet fedett fel. Ki gondolná például, hogy Whitney Houston I Want To Dance With Somebody című slágere mellett Dr. Dre rapszámai is felcsendültek?

Nyitókép: Getty