Meghan Markle

Meghan Markle-nek van egy titkos tehetsége, amiről kevesen tudnak​

Meghan Markle tehetséges színésznőként, jótékonysági szervezetek vezetőjeként, szószólóként, producerként, illetve kétgyermekes családanyaként és feleségként is megállja a helyét. Van azonban egy rejtett képessége, melyről nagyon sokan nem tudnak. Végül Idris Elba rántotta le a leplet a titokról.


Harry herceg felesége még a megismerkedésük előtt sorozatokban tűnt fel színésznőként. Bár nem lett megtiltva neki az esküvő után a szerepjátszás, mégis valamilyen szinten visszavonult a szakmájától. Azóta elsősorban Archie sussexi herceg és Lilibet Diana hercegnő anyukájaként ismeri őt a világ.

Egy korábbi cikkünkbenbeszámoltunk róla, miért döntött úgy a király, hogy megadja Markle-ék gyermekeinek a királyi címeiket.

Mindent figyelembe véve tagadhatatlan, hogy amibe Markle belekezd, azt könnyűszerrel sikerre viszi. Milyen tehetsége lehet még egy ilyen sokoldalú személynek. Idris Elba szoros barátságot ápol a hercegi párral, így nem meglepő, hogy az esküvőjükre is meg volt hívva. Történetesen őt kérték fel arra, hogy a szertartás utáni fogadáson gondoskodjon a zenéről.

Bár eleinte félt a kapott feladattól, Markle kisegítette őt egy adag zenével, amiket bátran lejátszhatott. Ezután már tudta, milyen stílusokhoz kell nyúlnia, hogy lenyűgözze a friss házaspárt. Az 50 éves színész legutóbb az ET Canada-nak adott interjút, ahol elmesélte, hogy a sussexi hercegné nagyon jól tud táncolni.

Elmondása szerint Meghan hagyta, hogy a zene átjárja a testét és tökéletesen átadta magát az ösztönös mozdulatoknak. A Marie Claire cikkében így idézték a szavait:

„Szerintem Meghan volt az, aki igazán elengedte magát. Tudjátok, ő igazi volt, egyszerűen csak nagyon jól érezte magát. Az ő esküvője volt."

Elba a hercegné tánctudásán túl még Harryék zenei ízléséről is számos érdekességet fedett fel. Ki gondolná például, hogy Whitney HoustonI Want To Dance With Somebody című slágere mellett Dr. Dre rapszámai is felcsendültek?

Nyitókép: Getty