Katalin és Meghan Markle 2019-ben

​Katalin és Meghan fenntartják a látszatot, de kapcsolatuk egyre fagyosabb

Mostanra már biztos, hogy bárki, aki csak egy kicsit is ismeri a királyi családot, rájött, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle nem a legjobb barátok.


Az egyik királyi kommentátor szerint a két nő kapcsolata jelenleg „fagyos, de udvarias".

Katalin és Meghan állítólag nehezen jöttek ki egymással, amíg a Sussexek az Egyesült Királyságban éltek, de persze a Kaliforniába költözésük óta a fizikai távolság sem segített abban, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

A kommentátor folytatta:

Katalin jól nevelt lány, állami iskolában nevelkedett, soha nem fog mocskolódni, a nyilvánosság előtt is illedelmes marad.
Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Meghan Markle 2019-ben

Fotó: Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images

Mióta Harry és Meghan elkezdtek nyilvánosan beszélni a királyi család többi tagjával való feszült kapcsolatukról, arról is sokat megtudtunk, hogy mi zajlott a két hercegné között a zárt ajtók mögött.

Az egész akkor kezdődött, amikor a Sussexek Oprah Winfrey-nek kitárulkoztak az okokról, amiért úgy döntöttek, hogy elhagyják vezető királyi szerepüket. Az interjú során Meghan azt állította, hogy nem ő volt az, aki megríkatta Katalint a 2018-as esküvője előtt, hanem „fordítva".

Tom Bower 2022-ben megjelent Bosszú című könyvében néhány kulisszatitkot is elárult a veszekedésről, de kifejtette, hogy nem igazán tudjuk, mi történt. Katalin verziója szerint Meghan az arcába csapta az ajtót, a virágokat pedig a szemetesbe dobta. Meghan szerint a könnyeket ő ontotta, nem Katalin, a virágok pedig bocsánatkérésként érkeztek.

Harry herceg Spare című memoárja további feszültségeket tárt fel a két nő között − például azt, amikor Meghan a „babaagyról" beszélt Katalinnak Lajos herceg születése környékén. Katalin úgy érezte, Meghan túlságosan bizalmaskodó.

Reméljük, a jövőben sikerül megtalálniuk a közös hangot.

Nyitókép: Karwai Tang/Getty Images

(Marie Claire)