Miley Cyrus

Áll a bál Miley Cyruséknál: anyja lánya exéhez ment hozzá

Több sajtóértesülés is arról írt a napokban, miszerint Noah Cyrus mélyen megsértődött anyjára. Mindezt azután, hogy a filmproducerként dolgozó Leticia „Tish” Cyrus hozzáment Dominic Purcell színészhez, aki korábban rövid ideig Noah-val járt.


Miley-nak fogalma sem volt a Dominic-kal kapcsolatos drámáról. Egyáltalán nem tudott róla

– árulta el a bennfentes, miután egy forrás a hét elején felfedte, hogy a 24 éves Noah és az 54 éves Dominic Purcell még azelőtt találkozgatott, hogy a férfi végül elvette volna tavaly nyáron Noah anyját, a most 56 esztendős Tish Cyrust.

Az is kiderült, hogy a 31 éves énekesnő egyáltalán nem haragszik emiatt anyjára. A People magazinnak nyilatkozó forrás hozzátette:

Szerinte ez egy furcsa helyzet, de szereti az anyukáját, és azt akarja, hogy boldog legyen.

Miley, Tish, Noah és Purcell képviselői eddig nem reagáltak a különböző sajtómegkeresésekre. Sőt, Noah képviselője korábban sem kommentálta a közte és Purcell közötti állítólagos kapcsolatot.

A hírek szerint azonban Noah mélyen megharagudott anyjára, amiért házasságot kötött a Szökés című sikersorozat sztárjával. Viszont – ha hinni lehet a bennfentes információknak – az is biztos, hogy Noah és Purcell már nem találkozgattak akkor, amikor a színész és Tish közötti kapcsolat kialakult.

Noah és Dominic barátok voltak, és néha-néha találkozgattak is egymással. Amikor véget értek ezek a találkozgatások, Tish elkezdett valamit

– mesélte a forrás, hozzátéve tehát, hogy az anya tudta, hogy kiszemeltje sok időt töltött korábban lányával.

Tish és Purcell végül 2023. augusztus 19-én – mégpedig a tanúként is közreműködő Miley birtokán – mondták ki a boldogító igent. Noah nem volt jelen a ceremónián. Az esküvőre több mint egy évvel azután került sor, hogy Billy Ray Cyrus 2022 áprilisában, több mint huszonnyolc év házasság után beadta a válókeresetet és elvált Tishtől.


Fotó: Getty Images