a monacoi hercegi csalad integet

Charlène monacói hercegné végleg elhagyta az országot?

Valami nagyon nincs rendben a monacói hercegi párnál: nem nyilatkoznak semmiről, ám évek óta alig látták együtt Charlène-t és Albertet, a hercegné ezúttal újra a gyerekei nélkül tűnt el látszólag nyomtalanul.


Nagy-Britannia mellett a második legtöbb érdeklődőt vonzó monarchia Európán belül kétségtelenül Monaco: hiába alig egyvárosnyi az állam, botrányokból és pletykákból bőven ellátják az országot.

Újabb hercegné életét tette tönkre a világhír?

Korábbi cikkünkben részletesen megírtuk, Albert monacói herceg mennyi botrányba keveredett az elmúlt évtizedekben: a feleségével közös ikreik mellett két házasságon kívüli gyereke is felbukkant, akik már felnőttek. Ám nemrég elkerült egy harmadik poronty is, akinek az édesanyja jelenleg is harcol azért, hogy elvégeztessék a DNS-tesztet, hogy végre a palota is elhiggye, valóban Albert a lány apja.

Charlène-t rendkívül megviselték az elmúlt évek, maga a férje nyilatkozta, hogy mentálisan és fizikálisan is rendkívül kifáradt, és pihenésre van szüksége. Először 2020-ban tűnt el az országból: szülőföldjére, Dél-Afrikába utazott, ahonnan több mint fél évig elő sem került, és a gyermekeit is mindössze egyszer látta, amikor azok meglátogatták Afrikában. A hivatalos magyarázat szerint egy fogászati kezelés mellékhatásai miatt nem ülhetett repülőre. Még a 10. házassági évfordulóját is külön töltötte az uralkodói pár. A trónörökös ikerpár pedig cuki üzenetekkel várta haza az édesanyát.

Hiába utazott végre haza, nem sokkal később egy svájci intézménybe vonult el a világ figyelő szeme elől, ahonnan csupán néhány hete tért haza. Március végén azonban újra elhagyta az országot: Nizzában látták, amint egy magánrepülőre száll, és azóta sem tért vissza. Nagyon úgy tűnik, hogy a hercegné annyira rosszul érzi magát Monacóban, hogy egyáltalán nem bír az ország határain belül maradni.

Forrás: Marie Claire
Nyitókép: GettyImages