kihajthato tv

Eltűnik a padló alatt ez a négy méteresre kihajtható tévé

Egy osztrák techcég a semmiből teremt négyméteres tévét a nappalinkba: az óriási kijelző a padlónk alatt lapul, majd gombnyomásra Transformers-módjára hajtja ki magát egy 420 centis, kristálytiszta képű 4K MicroLED tévévé.


A C Seed nevű ausztriai vállalat korábban is kísérletezett már extrém tévékkel, az M1-gyel azonban valami egészen különlegeset hozott létre. A frissen bejelentett új termékük egy 4K MicroLED tévé, amely a padlóból emelkedik elő, ha bekapcsoljuk, akár egy robot. Néhány másodperc alatt elképesztő méretűvé, 420 cm-essé nő meg, ami már tényleg kimeríti a házi mozi fogalmát. Maga a kihajtás procedúrája majdnem olyan izgalmas, mint a sorozat vagy meccs, amit utána nézni tervezünk rajta.

Fotó: C Seed Facebook

Persze a kijelző minősége is tökéletes, természetesen egyáltalán nem venni észre kihajtogatás miatti illesztéseket a cég által kifejlesztett Adaptive Gap Calibration Technology gondoskodik a "lyukak" áthidalásáról, és "puzzle darabokon" lévő speciális réteg, aminek köszönhetően élénk és kristálytiszta képet kapunk a 4K MicroLED kijelzőn. A hangzásra sem lesz panasz, az alumíniumkerethez egy pár 250 wattos szélessávú hangszóró és egy 700 wattos mélynyomó kapcsolódik a magával ragadó élményért. Fekete, arany, ezüst és matt titánium színben lesz kapható.

Mivel kivételes innovációról van szó, az ára sem lesz semmi: több mint 130 millió forintba fog kerülni a grandiózus szerkezet.

Így működik:

Nyitókép: C Seed Facebook