Kate Middleton és Vilmos herceg két emberrel beszélget

Miért hagyták ki Kate Middletonék Brooklyn Beckham esküvőjét?

Az idei év eddigi legnagyobb celebeseményén, a Beckham-esküvőn a leghíresebb személyek osztoztak a fiatal pár boldogságában, viszont voltak olyanok, akik titokzatos okokból nem tudtak megjelenni. Ilyenek voltak Vilmos hercegék is, akik ugyan kaptak meghívót, mégsem éltek a lehetőséggel.


Brooklyn Beckham és szerelme, Nicola Peltz egy családi tulajdonban lévő, 79 millió fontot érő, óceánparti birtokon mondták ki a boldogító igent. A szertartásra és az ünnepségre szerte a világból érkeztek rokonok, barátok, valamint a legnagyobb hírességekből is rengetegen megjelentek. Az esemény a médiát és a divatvilágot is lázba hozta, így már most az idei év legnagyobb celebeseményeként emlegetik.

A vendéglistán olyan nevek szerepeltek, mint Venus és Serena Williams, valamint Eva Longoria is. Mint kiderült, a cambridge-i hercegi pár is részt vehetett volna a rendezvényen, viszont nem éltek a lehetőséggel. Először nagyon sok teória kezdett keringeni az interneten, hogy mégis miért utasították vissza az invitálást, ezúttal viszont egy királyi szakértő válaszolta meg a kérdést.

Elmondása szerint a meghívó megérkezett Katalinékhoz, és nagyon szívesen elmentek volna az esküvőre mindketten. Miután Beckhamék 2011-ben részt vettek Cambridge-ék esküvőjén, így illendő lett volna viszonozniuk a gesztust, erre azonban nem volt módjuk. Természetesen ebből nem alakult ki harag a két család között, hiszen válaszlevélben kifejezték jókívánságaikat és elnézést kértek, mert nem lehetettek jelen.

A Marie Claire cikke szerint azért nem lehettek ott, mivel nemrég tértek vissza az Egyesült Királyságba egy nyolc napos karibi körutat követően. A királyi család tagjainak legtöbbször szigorú menetrendet kell követniük, így lehet nem volt idejük hivatalos teendőik miatt, vagy nem állt módjukban elutazni Amerikába egy hétvégére.

Egy korábbi cikkünkben olvasni lehet arról a földig érő, tündérmesébe illő esküvői ruháról, melyet az ara hordott a nagy napon.