A Tinder applikációja megnyitva egy telefonon

5 dolog, amit 40 felett nem hagyhatsz ki az online társkereső profilodból

Ma már nem ritka, hogy az emberek online keresik a szerelmet, akár 40 felett is. Összességében ez az ismerkedési mód nagyon szokatlan lehet minden kezdőnek, éppen ezért alábbi cikkünkbe összeírtunk néhány tippet, amit már regisztráláskor érdemes megtenned a társkereső profiloddal.


1. Cél egyértelmű kifejezése

A társkereső oldalakon sokan azt hiszik, hogy a laza játszadozások vezetnek szerelemhez. Ez bizonyos helyzetekben valóban előfordulhat, de összességében nem a véletlenre kell alapozni. Érdemesebb egyértelműen megfogalmazni a párkapcsolati célokat, hogy a laza viszonyt kezdeményezők már ne is próbálkozzanak. A felesleges erőfeszítéseket így könnyen el lehet kerülni. Ehhez célszerű odaírni a profil bemutatkozásához, hogy „hosszútávú kapcsolatot keresek.”

2. Valós személyiség megosztása

A párkereső applikációk nem arra vannak, hogy mindenki tetszését elnyerjük profilunkkal. Sokkal inkább arra, hogy a hozzánk legjobban passzoló embereket megtaláljuk. Ehhez viszont nem szabad mindenféle hazugsággal teletűzdelni a bemutatkozást. Például, ha nem szeretünk túrázni, akkor nem szabad azt állítani, hogy szívesen kipróbálnánk. Az ilyenek helyett a valós érdeklődési köreinkkel próbáljunk meg rokonlelkekre bukkanni.

3. Írd le, hogy mit keresel egy partnerben!

40 év felett a regisztráló személyek már valószínűleg tisztában vannak azzal, hogy mit szeretnének és mit nem. Sokan abba a hibába esnek, hogy leírják a negatívumokat, hogy az olyan tulajdonsággal bíró emberek ne is próbálkozzanak. Ez a módszer csak és kizárólag ellenérzéseket szül, tehát ajánlatosabb azokkal indítani, hogy mik azok a jellemvonások, amik tetszenének egy partnerben.

4. Valóságot tükröző képek

A beállított fotók és a szelfik elférnek a profilunkon, de statisztikailag nem ezek vezetnek sikerhez. Inkább kérjük meg ismerőseinket, hogy általunk kedvelt programok közben kapjanak minket lencsevégre. Ha például szeretjük az állatokat, akkor kiskedvencünk simogatása közben kapjanak le, ha pedig imádunk főzni, akkor a konyha lesz a tökéletes helyszín a fotóhoz.

Ezekkel valósághű képet festhetünk a velünk való időtöltésről a jelentkező partnereknek.

5. Beszélgetésindító a bemutatkozás végére

A bemutatkozás végére már egyből érdemes egy kérdést írni, hogy megindítsuk a beszélgetést a partnerekkel. „Milyen könyvet olvastál utoljára?” „Mi a kedvenc filmed?” Az ilyen indítások egyből gördülékenyebbé teszik az ismerkedést.

Nyitókép: Shutterstock

Forrás: PureWow