Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse eddig nem hallott részleteket árult el esküvőjükről

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly keltek egybe. A hollywoodi sztár-férj most azt is elmesélte, hogy miért élvezte sokkal jobban a magyar lagzijukat, mintha Amerikában tartották volna.


Barbara és Dylan egy hagyományos magyar esküvőn mondták ki az igent a Palvin család Budapesttől nem messze lévő birtokán. Barbi már megosztott pár részletet a nagy napjukról, férje azonban eddig hallgatott. Dylan most Whoopi GoldbergThe View című műsorának vendége volt, és érdekes dolgokat tárt fel a magyar esküvőről.

A hollywoodi sztár eredetileg azért érkezett a műsorba, hogy új filmjéről, a Gyönyörű esküvőről (Beautiful Wedding, 2024) meséljen, amelyben a 19 éves Travist alakítja, aki egy őrült Las Vegas-i éjszaka után rájön, hogy feleségül vette Abbyt (Virginia Gardner). A film a Gyönyörű sorscsapás (2023) folytatása, és a párt Mexikóba követi, ahol a nászútjukat töltik. Íme a trailer:

Mivel az új film egy esküvőhöz kapcsolódik, a műsorvezetők megkérdezték Dylant, hogyan érezte magát a hagyományos magyar esküvőn apósa birtokán.

Dylannek az esküvőn például nagyon tetszett, hogy „vissza kellett nyernie" a feleségét. Hozzátette, hogy a magyarországi esküvők teljesen mások, mint amit az Egyesült Államokban megszokottak, mivel „a játékra és a különböző tevékenységekre épülnek" – tette hozzá.

A műsor házigazdái odáig voltak az ötlettől, hogy Dylannek vissza kellett nyernie Barbarát. Leült egy székre, a menyasszony és az összes koszorúslánya pedig felsorakozott mögötte, így nem láthatta őket. Előtte álltak a vőfélyek. A lányoknak táncolniuk kellett, amit a fiúk megpróbáltak lemásolni, és Dylannek ki kellett találnia, hogy melyikük csinálja a felesége mozdulatait.

Amikor Whoopi Goldberg megkérdezte tőle, hogy járt-e már Budapesten, Dylan pedig nyugtázta, hogy persze. Sőt, ami a legszebb, Pestet s-sel ejtette ki, mint egy igazi magyar.

Forrás: Daily News Hungary

Nyitókép: Profimedia