Az 56 éves Pamela Anderson ismét smink nélkül ragyogott a vörös szőnyegen

Az 56 éves Pamela Anderson ismét smink nélkül ragyogott a vörös szőnyegen

Nincs olyan sztár, aki Pamela Andersonnál magabiztosabban viselné a smink nélküli megjelenést, és talán értjük is, hogy miért. Az 56 éves színésznőn nem fog az idő, egyre bátrabb és lenyűgözőbb a kor előrehaladtával, amit a vörös szőnyegen is megmutatott.


Pamela valóban belülről ragyog, melyet a friss arcbőrével, és egy elegáns, alacsony lófarokkal mutatott be a 2023-as Fashion Awards-on. Szintén említésre méltó: a 90-es évekbeli vékony szemöldök melletti töretlen elkötelezettsége, amely még mindig ikonikusan mutat a Baywatch sztárján. Természetes a szeplői pedig csak a hab a tortán.

Egy olyan iparágban, ahol a fiatalságot szinte minden másnál fontosabbnak tartják, Pamela radikális döntése, hogy lemondott a sminkről. Azután kezdett el csupasz arccal rohangálni a vörös szőnyegeken, hogy sminkmestere, Alexis Vogel 2019-ben meghalt, miután mellrákkal küzdött.

„Ő volt a legjobb. Azóta pedig úgy éreztem, Alexis nélkül egyszerűen jobb, ha nem viselek sminket”

– mesélte a színésznő az ELLE magazinjának.

Pamela Anderson

Getty

A rajongók pedig imádják Pamela új, természetes korszakát. Ilyen ragyogó bőrrel pedig megértjük, hogy miért viseli büszkén a színésznő a sminktelenséget.

Nyitókép: Getty