Pedro Pascal.

Pedro Pascal a rajongói miatt kapott szemfertőzést – ez áll a háttérben

Pedro Pascal egy érdekes és bizarr sztorit osztott meg a nyilvánossággal, miszerint a rajongói előszeretettel nyúlkáltak bele a szemébe.


A Trónok harca sztárja a The Hollywood Reporter színészi kerekasztalának legutóbbi epizódjában elárulta, hogy konkrétan szemfertőzést kapott a rajongóktól, akiknek hagyta, hogy szelfiket készítsenek az ujjukkal a szemében.

Pascal Oberyn Martellt alakította a Trónok harca negyedik évadában, és a szóban forgó beszélgetés során elmondta a kollégáinak, hogy a rajongók nem egyszer minden áron szerették volna újraalkotni a sorozat egyik legbrutálisabb jelenetét, amikor a Hafþór Júlíus Björnsson által alakított Gregor „A hegy" Clegane egy drámai, halálos küzdelemben kivájta Pascal karakterének szemét.

Ez is érdekelhet: Ezek a kicsi, de jelentőségteljes tetoválások díszítik Pedro Pascal testét

Emlékszem, korábban a Trónok harca miatt és amiatt, ahogy a karakterem meghalt, az emberek szerettek szelfizni az ujjukkal a szememben

– mondta a chilei színész.

A The Last of Us sztárja azonban azt is hozzátette, hogy „egy kis szemfertőzést" kapott a nem hétköznapi szelfizések miatt.

Érdemes pár szót ejteni Pascal legújabb projektjéről, a Strange Way of Life-ról, amelyben a színész Ethan Hawk oldalán játszik, és amelyet néhány hete mutattak be a Cannes-i Filmfesztiválon. A kilencvenes években játszódó, western hátterű filmet Pedro Almodóvar rendezte és írta, és a mozi két cowboy bonyolult kapcsolatát mutatja be, akik 25 év különélés után újra találkoznak.

Forrás: People

Kép: HBO