légiutas-kísérő a repülőn zárja le a csomagtereket

Ezért ne posztolj soha utazás közben a légiutas-kísérő szerint

Egy légiutas-kísérő összegyűjtötte, melyek azok a dolgok, amiket nem szabadna egy repülőn, mi mégis csináljuk. Bizony, a posztolás is köztük szerepel.


Ha nem akarunk komolyabb bajt a nyakunkba, érdemes a légiutas-kísérő szavaira hallgatnunk. Brenda Orelus több mint kilenc évig dolgozott stewardessként, tapasztalatait rendszeresen megosztja a @flightbae.b nevű TikTok csatornáján. Az Express segítségével mi is összeszedtük a legfontosabb tanácsait.

​1. Ne vigyél fel másnak semmit a repülőre!

Az első dolog, amit Brenda tanácsol, hogy szívességből ne vigyél fel a repülőre senkinek semmit. Ha láttad a Bekasztlizva külföldön című filmet, akkor te is egyből érted, miért.

​2. Ne oszd meg, merre vagy!

A légiutas-kísérő azt is elmondta, hogy fontos, hogy utazás közben ne osszuk meg a tartózkodási helyünket a közösségi médiában, és várjuk meg, amíg hazaérünk, mielőtt nyaralási képeket posztolunk, kivéve ha valami nyilvános eseményen veszünk részt.

​3. Ne járkálj mezítláb!

@flightbae.b 5 things I WOULDN’T do after being a #flightattendant for 9 years ❌🤫✈️ #airportsecurity #airportlife #traveltiktok #traveltip #travelhacks #traveladvice #flightattendantlife #flightattendantproblems #cabincrewlife #cabincrewstories ♬ original sound - Flight Bae B!

Brenda légiutas-kísérőként gyakran látta, hogy az emberek mezítláb járkálnak a járat fedélzetén. Pedig ezt soha nem szabadna csinálni, főleg nem a mosdóban. Hiába gondolod, hogy az víz a padlón, sajnos ki kell ábrándítsunk, hogy nem az.

​4. Ne engedd idős szeretteidet egyedül utazni!

Brenda azt is elmondta, hogy utazás közben nagyon figyeljünk oda a szeretteinkre, kiváltképp az idősebbekre. Ne hagyd őket egyedül nekivágni egy hosszabb útnak! Hiába vannak emberek a repülőtéren, akik segítenek nekik eljutni a kapujukhoz, ők általában túlságosan túlterheltek ahhoz, hogy egyszerre több emberre figyeljenek.

A túlterheltség miatt az is előfordulhat, hogy nem a legszebben szól a személyzet az utasokhoz a reptereken, kíméld meg idős szeretteidet ettől a kellemetlenségtől. Ugyanez igaz a kiskorú gyermek kísérő nélküli utazására is − ha teheted, tarts vele!

Nyitókép: Shutterstock