Rihanna egy Vogue-fotózáson

Hiába nem vett részt a Met-gálán, Rihanna így is osztatlan sikert aratott

A világhírű énekesnő terhességének harmadik trimeszterében tart, így teljesen érthetően nem vett részt a Met-gálán. Ennek ellenére egy hatalmas gesztussal tisztelegtek előtte, mellyel Rihanna egyszerűen elvitte a showt.


Rihanna divatikon státuszát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a szervezők a sztár távollétében is egy szenzációs produkciót szerveztek köré. A Vogue a teaser tudósításuk részeként megosztott egy videót, melyben az énekesnő a babapocakjával, márványból kifaragva szoborként áll a Met-gála csarnokában.

A megszerkesztett felvételhez a nemrég készült kiadvány címlapfotózásából merítettek ihletet, valamint az egyik legnépszerűbb, hasonló kérésekkel foglalkozó animációs stúdiót, az ApeManRobotot bízták meg a munkálatokkal. Végeredményként egy csodálatos tisztelgést kreáltak.

„Általában az Eirene (A béke megszemélyesítője) márványszobor, a legjobban megbecsült istennőről áll a @themetmuseum görög-római galériáiban. De most itt van @badgalriri, egyenesen az e havi Vogue címlapjáról"

— olvasható bejegyzés leírásában, melyben közzétették videót. Rihanna Twitteren mondott köszönetet a tisztelgésért, melyben egy játékos szóviccet is ejtett.

Az énekesnő, valamint párja A$AP Rocky nemrég tartottak egy babavárót, mely a szülők stílusához hasonlóan kicsit sem volt visszafogott. A pár egy csoport közeli barátot és családtagot hívott meg az eseményre, ahol a vendégek neon színekbe öltöztek és hatalmas parti hangulatban ünnepelték előre a gyermek születését. A résztvevők köszönőajándékként egy „I Went 2 Rih & Rocky's Rave Shower and All I Got Was This Amazing Shirt” — Elmentem Rihh és Rocky rave bulijára, és amit kaptam csupán ez a fantasztikus póló — feliratú felsőt kaptak.