a Rolls Royce Phantom Phenom programjának egyik tagja

A Rolls-Royce egy új programot indított ​a női autórajongók elismerésére

Az autómárka elindította a várva várt Phantom Phenom programot. Ebbe az elit társaságba jelenleg tizenöt hölgy tartozik különböző szakmai területekről, akik karrierjükben elért sikereik mellett a közjó érdekében adakoznak, és aktívan cselekszenek.


"Vállalatként sok időt töltünk az ügyfeleinkkel. Rájöttünk arra, hogy vannak ezek a rendkívül érdekes párok, ahol bár gyakran a férfiak az ügyfelek, de a nők hihetetlen történeteket tudnak mesélni"

— mondta Martin Fritsches, a Rolls-Royce elnök-vezérigazgatója.

A világjárvány miatt még csak Észak-Amerikában indult el a kezdeményezés azokkal a hölgyekkel, akik a cég új női reklámarcai lettek. A Robb Report írásából kiderül, hogy a kollektívában a tervezőktől és ékszermágnásoktól kezdve az ingatlanipari titánokig és vállalkozókig sokan vannak, és mindegyikük egy-egy olyan cég vezető pozícióját birtokolják, amelyek elismerik a nők erejét és hatását a világban.

A tagoknak legalább egy, de inkább több járműve van a márkától, ami viszont még fontosabb, hogy magas munkahelyi beosztásukat a jó cél érdekében használják fel. Közülük van, aki családon belüli erőszak áldozatainak nyújt menedéket, és olyan is, aki a szexkereskedelem megmentett áldozatainak nyújt oktatási és foglalkoztatási segítséget.

Egy díjátadó rendezvény keretein belül mindegyikük megkapta a Rolls-Royce Spirit of Ecstasy névre keresztelt trófeáját, hogy ezzel is tisztelegjenek karrierjük és jócselekedeteik előtt.