Sarolta hercegnő íjászkodik

Sarolta hercegnő különösen népszerű az új iskolájukban − ez az oka

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg 2022 szeptembere óta járnak a berkshire-i Lambrook iskolába.


Minden jel arra mutat, hogy a három walesi gyerek nagyon jól érzi magát a Lambrookban, és úgy tűnik, a társaik is szeretik őket − és nem csak azért, mert királyi gyerekek.

Sarolta annyira kedves és barátságos, hogy a többi gyerek imádja őt. Jól bánik a fiatalabb gyerekekkel, és nagyon népszerű. György is kedves fiúnak tűnik, a kis Lajos pedig tele van energiával

− mondta egy, a helyzetet ismerő forrás.

A forrás azt is kifejtette, hogy a gyerekek szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné igyekeznek támogatni a kicsiket minden iskolán kívüli tevékenységükben, még ha nem is tudnak mindenre eljutni a királyi család elfoglalt időbeosztása miatt.

Ha Vilmos és Katalin nem tud eljönni egy sportmérkőzésre, akkor a dadusuk megy velük, és az idő nagy részét azzal tölti, hogy a pálya szélén szaladgál Lajos után. Ő egy tipikus kis energikus ötéves

− folytatta a forrás.

Sarolta hercegn\u0151

Fotó: Getty Images

Bár azt nem tudjuk pontosan, hogy jelenleg melyik gyerek milyen sportágat űz, az elmúlt években sok utalást kaptunk arra, hogy éppen milyen sportokat részesítettek előnyben. Nemrég például megtudtuk, hogy György triatlonozott, Sarolta netballozik, Lajos pedig imádja a rögbit.

Közben a gyerekekről az is köztudott, hogy nagyon élvezik a focit és a teniszt − akár játszanak, akár csak nézik a sportágakat. Ráadásul György balettozott is, amikor kisebb volt.

Nem meglepő, hogy a három, 10, 8 és 5 éves gyerekből ilyen nagy sportrajongó lett: mindkét szülőjük ízig-vérig sportos típus. Vilmos például évek óta imád pólózni, Katalin pedig lelkes teniszező, de mindkettőjükről köztudott, hogy rengeteg más sportágban is részt vettek az évek során.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images