Selena Gomez

Selena Gomez ijesztő hírt jelentett be rajongói számára

Selena Gomez 2021-ben eljátszott a gondolattal, hogy teljesen visszavonul a zenéléstől, majd mégis folytatta.

Rossz hír a rajongók számára, hogy most, kevesebb mint három évvel később ismét arról beszél, hogy elhagyja az iparágat. Az énekesnő és színésznő Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnett SmartLess podcastjében arról mesélt, miért akar a jövőben a színészet mellett maradni.

Nagyon jól kezdtem érezni magam a zenével, és a turnézás is szórakoztató volt. De közben a tévésorozatomat is csináltam (Wizards of Waverly Place), és minél idősebb leszek, annál inkább úgy érzem, hogy szeretnék találni valamit, aminél megállapodhatok

− kezdte.

Ennek része a munkaterhelés kezelése is, tette hozzá, és elárulta, hogy „egy pszichiátriai klinikán is volt, és lemondta az egyik turnéját" a popsztársággal járó rengeteg munka és nyomás miatt.

Ettől függetlenül lesz még legalább egy új album, árulta el Gomez:

Úgy érzem, hogy van még egy album bennem, de valószínűleg a színészetet választanám, ha választanom kellene a zene és a színészet között

− mondta. Amikor a műsorvezetők rámutattak, hogy nem kell választania, és mindkettőt csinálhatja, azt válaszolta:

Igazatok van, de én inkább lazítani szeretnék, mert fáradt vagyok.
Selena Gomez

Fotó: Getty Images

Gomez a podcastban arról is beszélt, hogyan kezdett el énekelni, miután a Disney Channel Varázslók a Waverly helyből (Wizards of Waverly Place) című sorozatának főcímdalát elénekelte.

A Disney egy gépezet, és bizonyos értelemben erősen megköveteli, hogy tudjak énekelni. Tudják, hogyan kell valakit becsomagolni, és tripla fenyegetést csinálni belőle

− fejtette ki.

Megosztotta, hogy eredetileg sosem akart énekesnő lenni, de arra jutott, hogy egy album elkészítése jó móka lenne, amikor a Disney lehetőséget adott neki:

Nem én vagyok a legjobb énekes, de tudom, hogyan kell történetet mesélni, és imádom, hogy dalokat készíthetek.

Korábban Gomez az ELLE-nek adott 2021 szeptemberi interjújában cáfolta a zenétől való visszavonulással kapcsolatos megjegyzéseit:

Nem hiszem, hogy valaha is abbahagyom a zenélést. Nem azt mondom, hogy Grammy-t akarok, csak a legjobbat kihozni magamból, amit tudok. Ez csak rólam szól.

Hozzátette, hogy számára a zene személyes dolog, különösen a színészethez képest, ahol az ember egy szerepet játszik. Azzal, hogy dalokat írsz és adsz elő, „kiöntöd magad” − mondta.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images