Sofia Vergara

Sofia Vergara végre őszintén megnyílt válása kapcsán

Sofia Vergara most először nyíltan beszélt a Joe Manganiellótól való válásról.


Az 51 éves America's Got Talent zsűritag a CBS Sunday Morning című műsorának adott interjújában elárulta, hogy számított arra a médiafelhajtásra, ami akkor következett be, amikor 2023 júniusában híre ment a szakításuknak.

Ott vagy a nyilvánosság előtt, és az emberek tudják, hogy ez része annak, ha valaki híresség. Tudtam, hogy ez meg fog történni. Nem tudod elrejteni ezeket a dolgokat

− osztotta meg Vergara.

Amikor arról kérdezték, hogyan „küzdötte le" a válásuk körüli nyilvános vizsgálódást, a színésznő úgy nyilatkozott, hogy részben a médiamegjelenéseknek köszönhetően tudta túltenni magát rajta.

Nem volt rossz. A sajtó nagyon tisztelettudó és kedves volt. Azt hittem, hogy több dolgot fognak kitalálni, mert ez általában így szokott lenni.

A pár júliusban közös nyilatkozatot adott ki, amelyben közölték, hogy hét év házasság után meghozták a „nehéz döntést" a válásról.

Mint két ember, akik nagyon szeretik és törődnek egymással, udvariasan kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben az időszakban, amikor életünk ezen új szakaszában navigálunk

− írták.

Két nappal azután, hogy kiadták a nyilatkozatot, Manganiello beadta a válókeresetet, „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva a házasság felbontásának okaként. A különválás dátumaként július 2-át tüntette fel.

Joe Manganiello \u00e9s Sofia Vergara

Fotó: Getty Images

Miután túljutott ezen a nehéz időszakon, Vergara elmondta, hogy képes volt igazán arra összpontosítani, hogy a legjobb életét élje a jelenben és a jövőben.

És továbbléptem

− mondta az interjúban.

A színésznőt az elmúlt hónapokban több randevún is lefotózták Justin Saliman ortopéd sebésszel. Manganiello Caitlin O'Connor színésznővel is randizott.

Annak ellenére, hogy „érdekesnek" és „ nehéznek" nevezte 2023-at, a színésznő megjegyezte, hogy „izgatottan" várja, mit hoz az új év.

Izgatott vagyok a tévésorozat miatt, ami jön

− mondta a Netflix Griselda című limitált sorozatára utalva, majd hozzátette, hogy a bőrápolási márkája, a Toty miatt is izgatott, „ami nagyon jól megy, és az emberek imádják, mert ez egy olyan jó minőségű termék”.

Azt is elhintette, hogy még több projektje van készülőben az új évre.

Forrás: People

Nyitókép: Getty Images