Professzor titkos háza a Nagy pénzrablásból

Költözz be a Professzor házába!—6 sorozatból ismert a​partman, amit kibérelhetsz

Miközben kedvenc sorozatainkat nézzük, több tucatszor megakad a szemünk az abban látott otthonok berendezésein. Lakberendezési inspirációt nyújtanak, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akár be is lehet költözni ezekbe az apartmanokba? A legtöbbjüket ráadásul szabadon kibérelheti minden rajongó.


Utódlás

A sorozat családja a toszkánai Sovicille kisvárosban található Villa Cetinale-ben lakik. A bérlés keretein belül minénk lehet tizenhárom szoba, egy medence, saját kápolna és egy hatalmas kert, de a szakácsok és pincérek is a rendelkezédünkre állnak majd. A luxus garantált.

Szexoktatás

Otisék otthona táthatóan az erdő közepén, egy szoros szélén áll. Így nem is meglepő, hogy a teraszzról lélegzetelállító a kilátás. Szinte már-már hihetetlen, hogy tényleg bérbe lehet venni ezt azt lakóházat, pedig valóban így van.

Egy szobalány vallomása

Bár a sorozat sztorija a Fisher-szigeten játszódik, sok rajongónak viszont fogalma sincs róla, hogy a Tideview South Beach Cabin nevű szállás a kanadai British Columbia tartományban található, sőt az Airbnb-n is fellelhető. A beköltözést követően jogosultak leszünk belépni abba a pavilonba, ahol Alex a lánya születésnapi buliját tartotta.

Megszállottak viadala

A Gracia negyedben található Plaça de Lessepsre csodálatos és drámai hatást kelt elhelyezkedésével, pont ezért választották a sorozat egyik kulcsfontosságú helyszínének. Amennyiben beköltözöl az apartmanba, megismerheted a minimalizmus és a spanyol maximalizmus furcsa ötvözetét az építészetben.

Hatalmas kis hazugságok

A kaliforniai partvidék legmutatósabb otthonait sorakoztatja fel a széria. Reese Witherspoon karakterének, Madeline-nek háza például Malibuban áll. A hat hálószobás villából pár lépcsőfok megtételével juthatsz el a tengerig, így amellett, hogy a sorozatban érezheted magad, egy fantasztikus nyaralást is meg tudsz szervezni családodnak a ház kibérlésével.

A nagy pénzrablás

Az elrejtett ház, amiben Professzor és a banda megbeszélték a haditervet, és amit a rendőrök a későbbiekben megtalálnak igazából nyitva áll a rajongók előtt. A Finca El Gasco nevű épület Torrelodones közelében, a várostól nem messze a nyílt vidéken található. Mivel elszigetetelt a városok zajaitól, mégis könnyen megközelíthető, így sokszor bérlik ki különböző rendezvényekre és rengeteg fiatal pár választja esküvője helyszínéül.

Nyitó: Instagram/fincaelgasco