A Spice Girls az 1997-es cannes-i filmfesztiválon

Emiatt zárták ki az egyik Spice Girls-tagot a közös csetből

Bár a barátságok sosem érnek véget, ahogy a Spice Girls Wannabe című számában is megénekelte, az együttes egyik tagja pont ennek az ellenkezőjét tapasztalta meg a bandában.

Melanie Brown-t, azaz Mel B-t saját bevallása szerint többször is kirúgták, mert több információt osztott meg a nyilvánossággal a kelleténél. Úgy tűnik, ismét vékony jégre került, miután nemrég felszította a pletykákat az együttes közelgő 30. évfordulós újra összeállásáról.

Mel B márciusban újra kiadta Brutally Honest című2018-as memoárját, és a könyv sajtókörútja során erősen utalt a Spice Girls újbóli összeállására a közeljövőben.

Eddig a többi Spice Girls-tag, Victoria Beckham (Posh Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm, azaz Mel C (Sporty Spice) és Geri Halliwell-Horner (Ginger Spice), nem erősítette meg a hírt. Sőt, Beckham április elején a Radio France-nak azt mondta, hogy a 30. évfordulójuk megünneplése nem lesz több egy közös ebédnél vagy vacsoránál, turnék és fellépések nem lesznek. Hozzátette, hogy büszke az örökségükre, de a divatban és a szépségiparban végzett munkájára koncentrál.

Ez is érdekelhet: A Spice Girls-nek köszönhetően máris jól indul az évünk

Ennek ellenére úgy tűnt, hogy Mel B-t ez nem zavarta meg az április 4-i This Morning című brit talkshow-ban való szereplése során. Amikor a műsorvezető arról kérdezte, mit szól, hogy az együttes többi ragja cáfolja az újraegyesülésről szóló pletykákat, így válaszolt:

„Butaságokat beszélnek. Csak butaságot csinálnak, és ez minden, amit mondok.”

Az énekesnő elismerte, hogy többször is bajba keverte magát, többek között a csoportos csevegésükből is kitették.

Ez mindig megtörténik velem, igen, mert mondok dolgokat, tudod?. Nagyon izgatott vagyok, amikor a Spice Girlsről van szó, mert 30 éves, és tudod, van mit ünnepelnünk. Az a tény, hogy mindannyian még mindig egészségesek vagyunk, éljük az életet, és még mindig beszélgetünk, ez nagyon jó.

A közelmúltbeli „balhéi” közé tartozott, hogy a januáriToday With Hoda and Jenna című műsorban izgalmas bejelentést ígért mind az öt Spice Girls részvételével.

A friss információknak néhány héten belül kellett volna megérkeznie, de még mindig nem jelent meg, amikor Mel B március elején az ITV Loose Women című műsorában újabb célzást tett.

„Határozottan csinálunk valamit. Valószínűleg le fognak szidni, de kimondtam. Tessék.”

Áprilisban az énekesnő egy fotót posztolt az Instagramon a londoni Wembley Stadionban lévő Spice Girls-falról. A helyszín híres arról, hogy az öt nő itt állt össze utoljára, amikor a 2012-es londoni olimpia záróünnepségén együtt léptek fel.

Wembley? Nem mondok többet

– írta a kép mellé.

(Bustle)

Nyitókép: Shutterstock