A Spice Girls angol popegyüttes, Párizs, 1996 szeptembere. Balról jobbra: Melanie Chisholm, Emma Bunton, Melanie Brown, Victoria Beckham és Geri Halliwell, azaz Sporty, Baby, Scary, Posh és Ginger Spice

A Spice Girls-nek köszönhetően máris jól indul az évünk

Nem is lehetne méltóbban megünnepelni a banda megalakulásának 30. fordulóját, mint ezzel az alábbi csodás ötlettel.

A Spice Girls mind az öt tagja saját bélyeget kapott, valamint emlékmotívumokat, amelyek a legnagyobb-,és ikonikusabb pillanataikat illusztrálják, köztük a 2012-es olimpiai záróünnepségen való fellépésüket és a 2019-es visszatérő turnéjukat.

Az a tény, hogy Victoria Beckham, Geri Horner, Melanie Chisholm, Melanie Brown és Emma Bunton a Royal Mail jóváhagyását egy Spice Girls bélyegsorozattal pecsételte meg, történelmet ír, mivel ez csak a hatodik alkalom, hogy egy együttest ez a megtiszteltetés ér.

A Spice Girls a Beatles, a Pink Floyd, a Queen, a Rolling Stones és az Iron Maiden után, ráadásul az első női bandaként kapta ezt az elismerést.

A bélyeggyűjtemény az együttes minden tagjáról tartalmaz fotókat – természetesen az ikonikus, 90-es évekbeli kinézetükben –, valamint felvételeket a fellépéseikről.

Victoria Beckham az Instagramon osztotta meg az ikonikus bélyegeket, melyhez a következőket írta:

„Megtiszteltetés, hogy mi lehetünk az első lánycsapat, amely egy emlékbélyegen szerepel, és nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk @SpiceGirls!!! Köszönöm a családomnak, a barátaimnak és minden rajongónknak szerte a világon a szeretetet és a támogatást! Csókok.”

A Spice Girls bélyegeket a Royal Mail honlapján lehet előrendelni, különböző összeállításokban és árkategóriákban.