David és Victoria Beckham

Victoria Beckham megtörte a csendet a férjével kapcsolatos hűtlenségi pletykákról

Úgy tűnik, David és Victoria Beckham végre megtörte a múltbeli hűtlenségi pletykákról való hallgatását a Netflix új sorozatának köszönhetően.


A jövő héten bemutatásra kerülő, a focista pályán és pályán kívüli életéről szóló négyrészes sorozat, a BECKHAM rendezője megerősítette, hogy Davidet és Victoriát kikérdezte „a nehézségekről" is, hozzátéve, hogy „nem volt kellemes" megkérni Davidet, hogy beszéljen neki a pletykákról, amelyek szerint egykor hűtlen volt – számol be róla a Mirror.

A 48 éves Manchester United-legenda és a 49 éves Victoria látszólag 1997-es megismerkedésük óta szerelmes egymásba; 1999-ben kötötték össze az életüket, és négy közös gyermekük van. Bár a pár napjainkban a showbiznisz egyik legerősebb házasságával büszkélkedhet, a kétezres évek elején felröppentek a pletykák, hogy David több házasságon kívüli viszonyba is belebonyolódott.

Az akkori sajtóhírek és állítások cáfolatán kívül David és Victoria is hallgatott a múltbeli botrányokról − egészen mostanáig. A pár a kapcsolatukról is beszél az új Netflix-sorozatban, Fisher Stevens rendező pedig megerősítette, hogy egyetlen témát sem utasítottak vissza.

Victoria \u00e9s David Beckham

Fotó: Getty Images

A Timesnak a BECKHAM rendezője − akit egyébként Leonardo DiCaprio ajánlott Davidnek − bevallotta, hogy a négygyermekes apukát a hűtlenségi botrányokról is kérdezte.

Úgy közelítettem meg a kérdést, hogy »Hogyan maradt egyben a házasságod?«, és majd meglátjátok, hogyan reagál. Mindkettőjükkel beszélgettem a nehézségekről, amiken keresztülmentek

− árulta el Fisher.

A BECKHAM producere, John Battsek is megerősítette, hogy Victoriát is kikérdezték az esetleges házassági gondokról, hozzátéve:

Mindketten aláírták, hogy mindent elmondanak nekünk, amit tudni akarunk. Biztos vagyok benne, hogy azt mondják majd. Nem volt olyan, amire azt mondták volna, hogy »Ezt nem fogjátok megkérdezni«. De már az elején tisztáztuk Fischerrel, hogy csak akkor csináljuk, ha bármilyen irányba elmehetünk. És így is tettünk.

Nyitókép: Getty Images