Millie Bobby Brown

A Stranger Things sztárja sokkot kapott, mikor megtudta, hány éves a karaktere

Millie Bobby Brown 2016-ban tűnt fel a Stranger Things nagy sikerű sorozatában és azóta a rajongók szemében teljesen egybeforrt a színésznő a sorozatban alakított Eleven karakterével.


Annak ellenére, hogy a színésznő az elmúlt hat évben játszotta a karaktert, úgy tűnik, egy részlet elkerülte Millie figyelmét: karakterének tényleges életkora. Ez főként olyan részleteknél tűnik számára súlyosabbnak, mint például a csókjelenetek.

Millie, aki a való életben Jon Bon Jovi fiával, Jake Bongiovival randevúzik, akaratlanul is felfedte zavarodottságát egy interjú során, melyben világossá vált számára, hogy hány éves is a karakter, akit a Stranger Things sorozatában játszik.

„Eleven 14 éves? 13 éves voltam, amikor randizni kezdtem Mike-al?”

– kérdezte az interjú során Millie roppant szórakoztatóan.

„Azt hittem, talán 16,17 lehetek. Ez őrültség, azonnal pontosításra van szükségünk, küldjenek e-mailt”

– viccelődött a színész.

@melmelsj millie is finding out eleven it 14 years old 😅 #milliebobbybrown #noahschnapp #strangerthings #enolaholmes #fyp #foryoupage #eleven ♬ orijinal ses - melisak

Hogy őszinték legyünk, az első csók 13 évesen nem olyan szokatlan, és a cselekményt felelősségteljesen irányítják. De tekintve, hogy a karakterek mennyi időt töltenek a képernyőn, nem lepődünk meg Millie riadt reakcióján. Azt is érdemes megemlíteni, hogy Millie még csak 11 éves volt, amikor 2016-ban elkezdte játszani Eleven karakterét, szóval lehet, hogy ez zavarta össze a sztárt.

Nyitókép: Getty