Timothée Chalamet a Wonka című film forgatásán 2021. október 11-én az angliai Lyme Regisben

Ilyen édes az élet a Willy Wonka inspirálta szállodai lakosztályban​

Két csodás Willy Wonka ihlette lakosztály várja a képzelet világába merülni vágyókat.

A Booking.com és a Warner Bros. Pictures együttműködésében a december 15-én mozikba kerülő Wonka című film tiszteletére két lakosztályban tölthetünk el édes órákat.

A Wonka Sweet Suites névre keresztelt lakosztályok a Park Lane New Yorkban a és a kaliforniai Viceroy Santa Monica szállodában várják az érdeklődőket.

A dizájn hűen tükrözi a csokoládégyáros Willy Wonka bohém és szürreális világát, így senki ne lepődjön meg, hogy szivárványos nyalókák, virágok és rózsaszín felhők díszítik a lakosztályok belsőjét.

Ráadásul két szerencsés pár ingyen költözhet be egy éjszakára december 15-én a szállodai szobákba, ha december 13-án először sikerült lefoglalnia azt.

A fantasztikus dekoráció mellett Wonka legfinomabb csokoládéit és cukorkáit is megkóstolhatjuk, például a limitált kiadású Wonka Magic Hat Gummies-t, majd a csokoládé támlával és pillecukor takaróval ellátott ágyban pihenhetjük ki a fantasztikus élményeket.

A Booking hűségprogramjának tagjai egy extra meglepetést is elcsíphetnek: egy ingyenes, csokoládéval teli reggelit.

A Wonka Sweet Suite élményhez reptéri transzfer és egy ott töltött éjszaka is jár, amelyre december 15. és 16. között kerül sor. A foglalás ára mindössze 12,15 dollár, ráadásul a szolgáltatás rengeteg kedvezményt is magában foglal, többek között Wonka-mozijegyeket, plakátokat, édesség ihlette italokat és a csokoládé utazásai által inspirált bélyegtapétát.

A Paul King által rendezett 2023-as film a harmadik rész a Wonka-univerzumban, az 1971-es eredeti Willy Wonka és a csokigyár és a 2005-ös Charlie és a csokigyár után. A Wonka az előző filmekkel ellentétben a Timothée Chalamet által alakított híres édességgyáros eredettörténetét meséli el, és azt, hogyan vált a világ legnagyobb feltalálójává, bűvészévé és csokoládékészítőjévé.

A lakosztályról készült fotók itt tekinthetők meg: RobbReport