Vilmos walesi herceg a Westminster herceg és Miss Olivia Henson esküvőjén a Chester katedrálisban 2024. június 07-én az angliai Chesterben

Vilmos hercegék nagyot buliztak, előtte Taylor Swifttel szelfiztek

A popsztár angliai koncertje előtt a walesi herceggel és két idősebb gyermekével fotózkodott.


A Kensington-palota az X-en tett közzé egy képet, amelyen Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő Taylor Swifttel látható a színfalak mögött az énekesnő londoni koncertje előtt pénteken.

„Köszönjük Taylor Swiftnek a nagyszerű estét!”

– állt a képaláírásban.

A 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg sűrű napokon van túl, hiszen éppen Németországból repült haza, ahol előző este részt vett Anglia és Dánia Eb-mérkőzésén.

Swift is posztolta a fotót, természetesen, majd újabb szelfit tett közzé az Instagramon, melyen barátja, Travis Kelce is csatlakozott hozzájuk.

„Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak”

– olvasható az énekesnő posztjában.

Úgy tűnik, Vilmosék nemcsak a fotózkodás során voltak nagyon jó hangulatban, a hercegről több videó is készült a koncerten, ahol Swift Shake It Off című, lendületes dalára táncol.

Vilmos herceg és Swift több mint egy évtizede ismerik egymást. 2013-ban mindketten színpadra léptek egy, a Kensington-palotában tartott jótékonysági rendezvényen, hogy Jon Bon Jovival közösen adják elő a Livin' On A Prayer című dalt.

Swift az Eras Tour turnéja során Edinburgh-ban, Liverpoolban és Cardiffban is fellépett az Egyesült Királyságban, a pénteki, a Wembley stadionbeli koncertje volt az első a nyolc közül, amelyeket stadionban adott, mintegy 90 ezer néző előtt.